Főoldal Filmek A John Wick: 4. felvonás lesz a franchise leghosszabb része
Filmek

A John Wick: 4. felvonás lesz a franchise leghosszabb része

Örülhetnek, akik szeretik a több órás agyatlan akciót és püfölést.

654
John Wick: 4. felvonás

A negyedik felvonásban John Wick eddigi legveszedelmesebb ellenfeleivel száll szembe. Az érte járó vérdíj csak nőttön nő, miközben az alvilág leghatalmasabb figuráit kutatja New Yorktól Párizsig, Oszakától Berlinig. És mint azt minap megtudtuk, a negyedik rész John Wick leghosszabb napja, a franchise leghosszabb részére válthatunk jegyet március végén.

Maga a fegyverforgató mester, John Wick március 23-án visszatér a mozikba, és szeretné a lehető legtöbb időt kihasználni arra, hogy eddig nem látott mértékben fokozza az akciót. Tekintve, hogy az előző filmekben már volt éjszakai klublövöldözés, késdobálás, motoros nindzsák üldözése, de a John Wick: 4. felvonás valami egészen különösnek ígérkezik.

Maga Keanu Reeves korábban úgy fogalmazott, hogy “a John Wick: 4. felvonásban van a legtöbb akció a [John Wick] filmek közül, ami sokat mond… És jóval több is annál, ez egy nagy show.”

A franchise első részét 2014-ben mutatták be, ami 101 percig tartott, de attól kezdve minden egyes rész egy picit rátett az előzőre. A második rész 122 perces volt, a harmadik film 131 percig szórakoztatta a rajongókat, de a következő felvonás még ennél is tovább fog tartani. A John Wick-saga következő filmje további fél órával hosszabb lesz az előző résznél, azaz 169 perces lesz (2 óra 49 perc).

A folytatásban visszatér Reeves mint címszereplő, mellette pedig Ian McShane, valamint Donnie Yen, Bill Skarsgård, Laurence Fishburne, Lance Reddick, Clancy Brown, Marko Zaror, Scott Adkins, Hiroyuki Sanada, Shamier Anderson és Rina Sawayama is szerepel.

John Wick: 4. felvonás
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

John Wick: 4. felvonás
Filmek

Donnie Yen visszatér a John Wick új spinoff-filmjében

Újabb fejezettel gazdagodik a bérgyilkosok világa.

John Wick: 4. felvonás
Filmek

Keanu Reeves külön kérte, hogy úgy végződjék a John Wick: 4. felvonás

Nem egyértelmű a John Wick: 4. felvonás befejezése, hogy meghalt vagy életben...

John Wick: 4. felvonás
Filmek

A John Wick: 4. felvonás alternatív befejezése nem nyerte el a közönség tetszését a tesztvetítésen

A közönségnek mindkét befejezést levetítették, de nem voltak elragadtatva az alternatív befejezéstől.