007 Nincs idő meghalni

A James Bond producerei idén nem keresik Daniel Craig utódját, a következő 007-es ügynököt

Egyhamar nem kapunk bejelentést a következő 007-es ügynökről.

A James Bond franchise producerei, Barbara Broccoli és Michael G. Wilson idén nem fogják elkezdeni felkutatni a következő a brit hírszerzéssel foglalkozó ügynökség új kémjét. Daniel Craig korábban már megerősítette, hogy a 007 Nincs idő meghalni lesz az utolsó film, végleg szögre akasztja a szmokingot, miután már ennél is fejtörést okozott a készítőknek meggyőzni az ellenkezőjéről a színészt.

Többször felmerült már a kérdés, hogy ki lehet Craig utódja. Jelöltek szép számmal akadnak, és még arról is pletykáltak egyidőben, hogy nő lehet a következő 007-es ügynök, ezt azonban később a producerek cáfolták. A hírrel kapcsolatban Craig is nyilatkozott nemrég, és egy kézenfekvő ötlettel állt elő a női karakterrel kapcsolatban. A kérdős továbbra is marad, ki lehet a következő Bond, James Bond.

A sorozatos rendezőváltások, a forgatókönyv finomítások és átírások, illetve a többszöri halasztás után a COVID-19 járvány miatt végre bemutatják a mozikban a jubileumi James Bond-filmet ezen a héten. Lezárul egy hosszú korszak, miután Daniel Craig 2006 óta játszotta a főszereplőt, és összesen öt alkalommal játszotta az ikonikus szuperkémet. Barbara Broccoli megerősítette a BB Radio 4 egyik műsorában, hogy nem fogják megkeresni a következő Bondot idén.

Szeretnénk, ha Danielnek lenne ideje az ünneplésre. A következő évben már a jövőre fogunk gondolni.Barbara Broccoli

Az új rész történetéről csak annyit tudni, hogy főhősünk épp szabadságát tölti Jamaicán, mikor visszarendelik, mert egy új gonosz tűnt fel az MI6 radarján a friss Oscar-díjas Rami Malek alakításában.

007 Nincs idő meghalni

Craig mellett visszatér a korábbi filmekből Ralph Fiennes (M), Naomie Harris (Moneypenny), Léa Seydoux (Madeleine Swann), Ben Whishaw (Q), Rory Kinnear (Tanner), Jeffrey Wright (Felix) és Christoph Waltz (Blofeld). Új belépőként pedig az Oscar-díjas Rami Malek (Bohém rapszódia), Golden Globe-jelölt Ana de Armas (Tőrbe ejtve), Billy Magnussen (Éjszakai játék), Lashana Lynch (Marvel Kapitány), Dali Benssalah (Flash), valamint David Dencik (Quicksand).

A rendezői székben Cary Joji Fukunaga foglalja el, a forgatókönyvön pedig Neal Purvis, Robert Wade és Scott Z. Burns mellett a Fleabag ünnepelt alkotója, Phoebe Waller-Bridge dolgozott. A filmet Magyarországon a világpremierrel egyidőben, már szeptember 30-án bemutatják a filmet.

Total
1
Shares
Previous Article
The Last of Us

Pedro Pascal és Bella Ramsey elbűvölő a The Last of Us első hivatalos képén Joel és Ellie szerepében, durva a hasonlóság a játékhoz

Next Article
Ravencroft

Andy Serkis még a Pókember előtt szeretné a Ravencroft többi gonosztevőjét is bemutatni

Related Posts