Főoldal Filmek A James Bond producere elárulta, egy fiatalabb színész miért nem kaphatja meg soha a 007-es szerepét
Filmek

A James Bond producere elárulta, egy fiatalabb színész miért nem kaphatja meg soha a 007-es szerepét

Legalább már tudjuk, milyen korosztályból válogatnak James Bond szerepére.

160
James Bond

Miközben a világ továbbspekulál arról, hogy ki játssza majd a következő James Bondot, miután Daniel Craig elhagyta a szerepet, a franchise egyik producere elmagyarázta, miért nem gondolkodnak egy fiatalabb színészben, akivel hosszú évekig lehetne számolni a filmvásznon – az utódnak legalább 10 évig el kell köteleznie magát a szerep iránt.

Még mindig az egyik felkapott téma, hogy végül kit választanak a következő James Bond szerepére, és sok rajongó aggódik amiatt, hogy a legesélyesebbek – például Henry Cavill, Idris Elba és Jamie Dornan – kiöregednek, mire végre leütik a következő filmet. Ez azonban talán nem is olyan probléma, mint gondoltuk.

Miután a producerek, Barbara Broccoli és Michael G. Wilson nemrégiben úgy fogalmaztak, hogy olyan színészt keresnek, aki hosszú távon elkötelezi magát a szerep mellett. Az interjú után Wilson pontosított kijelentésükön, s egyértelművé tette, hogy nem tervezik, hogy egy fiatalabb színészt választanak Daniel Craig utódjának.

A Deadline-nak adott interjújában az MGM-nél azóta bekövetkezett változásokról beszélt a producer, miután az Amazon felvásárolta a stúdiót: “Ez egy teljesen új világ. Meg kell néznünk, mi történik az Amazonnal. De Bond mindig is lesz”. Ezt azzal egészítette még ki, s egyértelművé tette, hogy még mindig nincs meg az 007-es, “bármit is mondanak mások”.

Próbáltunk már fiatalabbakat keresni a múltban. De az, hogy megpróbáljuk elképzelni, nem működik. Ne feledjük, Bond már egy veterán. Van már némi tapasztalata. Ő egy olyan ember, aki már megjárta a háborúkat, hogy úgy mondjam. Valószínűleg már a királyi légierőben is megfordult már vagy ilyesmi.

Ő nem valami középiskolás kölyök, akit csak úgy felkérhetsz, és mehet a móka. Ezért működik egy harmincas éveiben járó színésszel a dolog.

Michael G. Wilson

Most már legalább azt is tudjuk, hogy milyen korosztályt keresnek, még ha a szereposztással nem is kerültünk beljebb a megfejtéshez. Valószínűleg még maguk a készítők sem tudják, hogy kit választanak a következő küldetésre, de egy másik interjúban azt is kifejtették, milyen más szempontokat kell figyelembe venni, amikor Craig utódját keresik.

Elég sok 20-as éveik végén járó jelölt van, akik feltehetően megfelelő korúak lesznek a következő James Bond-filmre, de nyilván nem sietnek Craig utódjának a megtalálásával a 007 Nincs időnk meghalni után. Bízunk benne, hogy jövőre kapunk valami hírt, de őszintén szólva azon sem lepődnénk meg, ha 2024-ig váratnák a rajongókat a nagy leleplezéssel.

James Bond
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

007 Nincs idő meghalni
Filmek

A producerek még hozzá sem fogtak megtervezni James Bond jövőjét

Szomorú hír ez a James Bond-rajongóknak, mert a jelek szerint nagyon messze...

Christopher Nolan
Filmek

Christopher Nolantől azt kérdezték, elvállalná-e egy James Bond-film rendezését

Sokan szeretnék, ha Christopher Nolan igent mondanak egy James Bond-filmre, de a...

Taron Egerton
Filmek

Taron Egerton reagált azokra a pletykákra, hogy ő lesz a következő James Bond

Sok rajongója van, aki szeretné, ha a Kingsman sztárja lenne a következő...