Főoldal Filmek A IX. rész után egy kis szünetet tart a Disney a következő Star Wars-filmig
Filmek

A IX. rész után egy kis szünetet tart a Disney a következő Star Wars-filmig

Bob Iger, a Disney elnök vezérigazgatója elárulta, hogy a The Rise of Skywalker bemutatóját nem követi egyből másik Star Wars-film.

668
Star Wars: Skywalker kora

Bob Iger, a Disney elnök vezérigazgatója elárulta, hogy a The Rise of Skywalker bemutatóját nem követi egyből másik Star Wars-film.

Idén decemberben fog kijönni a Star Wars: The Rise of Skywalker a mozikba, de könnyen elképzelhető, hogy ez lesz az utolsó Star Wars-film egy kis időre. A Lucasfilm és a Disney résztvevők mindegyike úgy beszélt a IX. részről, hogy ez lesz a Skywalker-saga utolsó része, Rian Johnsonnak és a Trónok harca rendezőinek új trilógiái a galaxis egy másik pontján fognak játszódni, sőt, pletykák szerint a D.B. Weiss és David Benioff rendezők a régmúltat fogják megfilmesíteni, s az Old Republic történetet viszik filmre.

A Bloomberg készített interjút Bob Iger elnökkel, ahol az elnök vezérigazgató arról beszélt, hogy a Star Wars: The Rise of Skywalker bemutatója után egy kis szünetet tartanak a franchiseban, tehát pár évet várnunk kell a következő részig:

[penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=”Bob Iger”]Nem jelentettünk be semmilyen konkrét tervet a következő filmekről. Tervezés alatt állnak filmek, de nem jelentjük be őket. Egy kis szünetet tartunk, egy kis időre van szükség, és újrakezdésre, mert a Skywalker-saga a végéhez ért a kilencedik résszel. Lesznek más Star Wars-filmek, de egy kis kihagyás következik.[/penci_blockquote]

A Collider tavaly nyáron arról számolt be, hogy a Solo: Egy Star Wars-történet bukása után összeültek a vezetők, hogy megvitassák a következő éveket, és arról született döntés, hogy egy időre felfüggesztenek minden készülő spin-offot, s csak a fő trilógiára koncentrálnak. J.J. Abrams rendező visszatért a franchisehoz, miután Colin Trevorrow rendező és Kathleen Kennedy között kreatív különbség támadt. Tegnap a Star Wars Celebration egyik legjobban várt pillanata az volt, mikor végre bemutatták a The Rise of Skywalker első teaserét, amit azóta jól ki is beszéltünk, hogy mi mindent láttunk a videóban.

Holnap újabb nagy leleplezés következik, hiszen magyar idő szerint vasárnap este 18 órakor kezdődik az első Star Wars élőszereplős sorozat, a The Mandalorian prezentációja, ami legalább annyira izgalmas lesz, mint a IX. részé volt.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Tőrbe ejtve: Az üveghagyma
Filmek

Rian Johnson bejelentette a Tőrbe ejtve 3. filmcímét

Az író és rendező Rian Johnson elárulta, milyen alcímmel érkezik a Tőrbe...

Star Wars
Filmek

Megváltozott James Mangold készülő Star Wars: A Jedik hajnala alcíme?

Egy biztos, a Star Wars: A Jedik hajnala az első Jedi történetét...

Sorozatkritikák

Star Wars: Birodalmi históriák kritika

Újabb animációs antológiasorozat érkezett a Star Wars világából, ezúttal Morgan Elsbeth és...