Wide Screen
Image default
Filmek

A IX. rész után egy kis szünetet tart a Disney a következő Star Wars-filmig

Bob Iger, a Disney elnök vezérigazgatója elárulta, hogy a The Rise of Skywalker bemutatóját nem követi egyből másik Star Wars-film.

Bob Iger, a Disney elnök vezérigazgatója elárulta, hogy a The Rise of Skywalker bemutatóját nem követi egyből másik Star Wars-film.

Idén decemberben fog kijönni a Star Wars: The Rise of Skywalker a mozikba, de könnyen elképzelhető, hogy ez lesz az utolsó Star Wars-film egy kis időre. A Lucasfilm és a Disney résztvevők mindegyike úgy beszélt a IX. részről, hogy ez lesz a Skywalker-saga utolsó része, Rian Johnsonnak és a Trónok harca rendezőinek új trilógiái a galaxis egy másik pontján fognak játszódni, sőt, pletykák szerint a D.B. Weiss és David Benioff rendezők a régmúltat fogják megfilmesíteni, s az Old Republic történetet viszik filmre.

A Bloomberg készített interjút Bob Iger elnökkel, ahol az elnök vezérigazgató arról beszélt, hogy a Star Wars: The Rise of Skywalker bemutatója után egy kis szünetet tartanak a franchiseban, tehát pár évet várnunk kell a következő részig:

Nem jelentettünk be semmilyen konkrét tervet a következő filmekről. Tervezés alatt állnak filmek, de nem jelentjük be őket. Egy kis szünetet tartunk, egy kis időre van szükség, és újrakezdésre, mert a Skywalker-saga a végéhez ért a kilencedik résszel. Lesznek más Star Wars-filmek, de egy kis kihagyás következik.

Bob Iger

A Collider tavaly nyáron arról számolt be, hogy a Solo: Egy Star Wars-történet bukása után összeültek a vezetők, hogy megvitassák a következő éveket, és arról született döntés, hogy egy időre felfüggesztenek minden készülő spin-offot, s csak a fő trilógiára koncentrálnak. J.J. Abrams rendező visszatért a franchisehoz, miután Colin Trevorrow rendező és Kathleen Kennedy között kreatív különbség támadt. Tegnap a Star Wars Celebration egyik legjobban várt pillanata az volt, mikor végre bemutatták a The Rise of Skywalker első teaserét, amit azóta jól ki is beszéltünk, hogy mi mindent láttunk a videóban.

Holnap újabb nagy leleplezés következik, hiszen magyar idő szerint vasárnap este 18 órakor kezdődik az első Star Wars élőszereplős sorozat, a The Mandalorian prezentációja, ami legalább annyira izgalmas lesz, mint a IX. részé volt.

Még több a témában...

Állítólag a Lucasfilmnek nagy tervei vannak Darth Bane-nel, több projektben is szerepelhet a nagy Sith

Kévés Bence Mihály

Giancarlo Esposito már a The Mandalorian negyedik évados terveiről beszélt

Vigh Martin

Ki az a titokzatos karakter a The Mandalorian előzetesben, akit Sasha Banks kelt életre?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat