A hónap végén többet láthatunk a Microsoft kínálatából?

Ne számítsunk azonban semmi eget rengetőre a bennfentesek szerint.

Egy Microsoft ügyekben általában nagyon is jól tájékozott informátor állítása szerint megerősítést nyert, miszerint március 26-ra már van egy beütemezett Xbox előadás. Azt is elmondta, hogy sok-sok játékmenet videót láthatunk majd azon a napon. Olyan újakat, amiket eddig még sehol sem tekinthettünk meg, tehát egészen jó lehet a kínálata ennek az eseménynek is.

Fontos azonban megjegyezni, hogy több informátor is arra figyelmeztet, hogy senki se várjon nagyon erős AAA felhozatalt, ugyanis ez nem erről fog szólni. A legnagyobb dobásokat szinte biztosan a nyár elején fogják majd csak elpuffogtatni, most inkább egy kicsit az indie és a third party címek kerülnek majd az előtérbe, szóval szinte biztosan nem teszi majd tiszteletét sem a Starfield, sem a Wolfenstein 3.

Mozgalmas időszak elé nézünk, ugyanis Jeff Grubb szerint a közeljövőben nem ez lesz az egyetlen műsor a Microsofttól. Kicsit előtérbe kerül valószínűleg a PC is, ugyanis állítása szerint április 10-ére egy Age of Empires esemény is be van már írva a naptárba, ami csak ennek a játéknak lesz szentelve. Figyelmeztet ugyanakkor ő is, hogy senki se támasszon hatalmas elvárásokat a márciusi Xbox show felé, ugyanis ez még nem arról fog szólni, arra ott lesz a nyári esemény, ahol nagyon sok extra dolgot láthatunk majd.

Total
2
Shares
Previous Article
Oscar

Oscar 2021: Íme, az Oscar-jelöltek listája

Next Article
Sonic, a sündisznó

Jeff Fowler bejelentette, hogy a mai nappal megkezdődött a Sonic, a sündisznó 2. forgatása

Related Posts