Főoldal Filmek A hírek szerint a Disney elégedett A majmok bolygója 4. rész forgatókönyvével
Filmek

A hírek szerint a Disney elégedett A majmok bolygója 4. rész forgatókönyvével

A majmok még erősebbek lehetnek együtt.

58
A majmok bolygója

A Disney és a 20th Century Fox házasságára még 2019-ben került sor egy hosszú és aprólékos felvásárlási folyamat után. A Disney ezzel a felvásárlással számos népszerű szellemi tulajdonra tett szert, köztük például a Fox tulajdonában lévő Marvel-filmek jogaira, A majmok bolygója vagy éppen az Alien filmes jogaira. Sokan aggódtak, hogy a Disney polcra teszi ezeket a közkedvelt franchise-okat, miközben erről szó sincs, csak a koronavírus-járvány késleltette a dolgokat.

Valamikor a tavalyi évben kaptunk hírt arról, hogy készül az új A majmok bolygója. Egyelőre nem tudni, hogy egy folytatásról vagy rebootról van szó, de a legfrissebb hírek szerint a Disney elégedett az új rész forgatókönyvével, és már a javában keresik a főszereplőt.

Az útvesztő rendezőjét, Wes Ballt bízták meg a projekt irányítására. A projekt még márciusban zöld lámpát kapott, és abban bíztak a, hogy a gyártás nyár végén vagy ősz elején megkezdődhet. Most úgy tűnik, hogy a forgatókönyv megkapta a Disney főnökeinek jóváhagyását, szóval hamarosan indulhat a munka.

A Deadline vezető filmes riportere, Justin Kroll szerint a 20th Century Studios és a Disney illetékesei nagyon jó véleménnyel voltak A majmok bolygója készülő filmjének forgatókönyvéről. Azt is megemlítették, hogy hamarosan megkezdődhet a film főszereplőjének a kiválasztása, és remélik, hogy egy új filmtrilógiát mesélhetnek majd el.

Jelenleg nagyon keveset tudni a franchise közelgő új részéről. Továbbra sem világos, hogy a készülő film a franchise teljes rebootja, vagy a A majmok bolygója – Háború történetének folytatása, esetleg a kettő valamilyen kombinációja lesz, ahogy láttunk arra példát több másik franchise-nál is a múltban. A Disney egy új Alien tévésorozatot és egy játékfilmet is fejleszt a Hulu számára, ősszel pedig érkezik egy teljesen új Predator rész is Prey (azaz Préda) címen.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet
Filmek

Gareth Edwards szerint “sok pontatlanságot” olvashattunk a Zsivány Egyes pótforgatásáról

Több pletykát is olvasni lehetett a Zsivány Egyes forgatásáról.

Taylor Swift Ryan Reynolds
Filmek

A Deadpool 3. sztárjaival szurkolt Taylor Swift – már spekulálnak az énekesnő cameójáról

Arról spekulálnak a rajongók, hogy melyik karaktert játszhatja majd Taylor Swift a...

Fűrész X
Filmek

A Fűrész X megkapta a legdurvább korhatár-besorolást a magyar mozikban

A Fűrész X annyira durva lett, hogy csak 22 és 5 óra...

Fűrész X
Filmek

A szomszédok kihívták a rendőrséget a Fűrész X vágójára, sikoltozásra lettek figyelmesek

A Fűrész X rendezője elárulta, hogy vágás közben a rendőrség kopogtatott az...