Felpörög a Majmok Bolygója biznisz?

Egészen érdekes projektekről rántották le a leplet.

Egy informátor elég sok hírt osztott meg a 4Chan-en a Majmok Bolygója franchise kapcsán a napokban. Szerinte a Disney nagyon komolyan fogja ezt venni a jövőben és súlyos pénzeket áldoznak majd arra, hogy megint népszerű legyen ez az élő legenda. Természetesen a most következő híreket illik a helyén kezelni, hiszen a már említett fórumon jelentek azok meg.

Állítása szerint a Lázadás, a Forradalom és a Háború fogja majd a kánon részét képezni az új tervekkel kapcsolatosan. Megemlítette még, hogy készül egy sorozat is a Lázadás időintervallumában és ez természetesen a Disney+-on lesz majd valamikor elérhető. Az ötödik és a hatodik film munkálatai már folyamatban vannak és a projekt népszerűségét figyelembe véve, nincs kizárva további előzményfilmek megvalósítása sem. 

Az egyik legérdekesebb fejlemény, hogy a forrás szerint készül egy játék is a Bethesda közreműködésével. Nem pontosan derült ki a posztból, hogy a Bethesda alatt a kiadóra vagy a fejlesztőbrigádra gondolt. Az utóbbi egy kicsit esélytelennek tűnik, ugyanis Todd Howard-ék minden erejüket a Starfield-re és az új The Elder Scrolls-ra összpontosítják.

Az előbbi már egy picit valószínűbb lehet, hiszen terjedtek korábban is pletykák, miszerint a Microsoft és a Lucasfilm Games együttműködésében további játékok várhatóak. Az Arkane Studios esélyes lehet rá, ugyanis már tudhatjuk róla, hogy egy még be nem jelentett fantasy projektet egyengetnek jelenleg. Nagyon érdekes lenne ha erre is terjeszkedne a játékipar és végre láthatnánk a Francia srácoktól egy jó Majmok Bolygója játékot.

Total
2
Shares
Previous Article

Fenyegetés és feltörés áldozata lett a CD Projekt RED

Next Article
Transformers

Az új Transformers-filmről többek között az is kiderült, milyen címen fut és mikor játszódik

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!