Főoldal Filmek A hihetetlen Hulk rendezője, Louis Leterrier vezetésével készül a Bright 2. rész
Filmek

A hihetetlen Hulk rendezője, Louis Leterrier vezetésével készül a Bright 2. rész

David Ayer rendezte a Will Smith és Joel Edgerton főszereplésével készült Bright első részét, a másodikat már az egykori Marvel rendező, Louis Leterrier dirigálja.

456
Bright

David Ayer rendezte a Will Smith és Joel Edgerton főszereplésével készült Bright első részét, a másodikat már az egykori Marvel rendező, Louis Leterrier dirigálja.

Egy ideje már levegőben van a Netflix saját gyártású Bright második része, azonban csak a szereplőgárda lesz változatlan, hiszen az első részt jegyző David Ayer nem kap lehetőséget. A Suicide Squad – Öngyilkos osztag rendezőjének a Netflix karjaiban sem sikerült maradandót alkotnia.

A Deadline értesülései szerint a Netflix már meg is kezdte a tárgyalásokat A hihetetlen Hulkot is jegyző Louis Leterrier-rel, hogy vállalja el a második részt. Az első részt kis híján a földbe taposták a kritikusok, nagyon vegyes értékelést kapott a film, szóval van honnan fejlődni. Bár nem beszélhetünk végleges szakításról a Netflix és Ayer között, hiszen egy másik projektre már szerződött, és egyébként is, a direktor most nagyon elfoglalt, miután a Warner Bros. őt bízta meg a Dirty Dozen szkript átírásával és forgatásával.

A folytatásban Will Smith és Joel Edgerton egyaránt visszatér, aminek forgatókönyvét eredetileg Ayer és Evan Spiliotopoulos szerezte, ám nemrég T.S. Nowlin-tól (Az útvesztő, Tűzgyűrű: Lázadás) kapott egy átírást. A folytatásról mindössze annyit tudni, hogy a páros kalandjával folytatódik, ám ezúttal nemzetközi helyszínen is megfordulnak majd.

Bár az első rész nagyon vegyes kritikát kapott, inkább rosszat, mint jót, de még így is, a Netflix az első résszel több mint 60 millió dollárt kaszált egy hét alatt. A második részt egyébként Ayer, Eric Newman és Bryan Unkeless felügyelik.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...