Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

A Han Solo film nem egy szólófilm lesz, hanem trilógiával bővül a Star Wars univerzum?

A hírek szerint a Star Wars második mellékszála nem is egyrészes lesz, hanem egyből három.

Egyelőre a hírt nem kell biztosra venni, mert a stúdiók nem erősítették meg. A hírek szerint szeretnék megvárni az első spinoff filmet, és majd csak utána fognak végső döntést hozni a készítők. A Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet idén kerül a mozikba, mely pár másodperccel az Egy új remény előtt fog befejeződni, s Darth Vader is feltűnik majd a filmben.

A NY Daily News indította be azt a pletykaáradatot, miszerint a Skywalker család nélküli – amiről kiderült, hogy nem is teljesen igaz, mert szerepel benne Anakin Skywalker – második filmnél nem is egy résszel, hanem hárommal számolnak. A Han Solo-filmre most már biztos, hogy Alden Ehrenreich-et szerződtették, és sokan arra esküsznek, hogy ez a szerződés nem egy filmre, hanem többre szól a Star Wars-nál. Ebből pedig kiderül, hogy a Disney trilógiát szeretne készíteni az univerzum leghíresebb űrkalózának, és wookie másodpilótájának: Chewbacca-nak.

Állítólag már azt is megtudták az újságnál, hogy a Disney nem szeretne egy karaktert sem átemelni a Rogue One-ból, még cameo szerepet sem szánnak az ottani színészeknek. Nyilvánosan a LucasFilm sem foglalt állást, de erre ne is számítsunk, majd valamikor jövő év tavaszán érkezhet a hivatalos bejelentés, hogy mire jutottak.

A film forgatókönyvét Lawrence Kasdan írja, és már felröppentek olyan kósza vélemények is, hogy ez lesz minden idők legjobb Csillagok háborúja filmje. Okvetlenül nagyon várjuk a napot, mikor bejelentik majd,  vagy szóló vagy három részes kalandban lesz részünk. Az biztos, hogy 2018 májusán fog érkezni az első Han Solo spinoff rész, s ez lesz az első olyan Star Wars film, mely nyári megjelenést kap azután, hogy a Disney átvette a jogokat a LucasFilmtől.

Még több a témában...

A Marvel Studios kitűzte, hol és mikor kezdik a Moon Knight Disney+ sorozat forgatását

Kévés Bence Mihály

Bob Iger azonnali hatállyal lemondott a Disney elnökségéről, helyét Bob Chapek vette át

Kévés Bence Mihály

A Lucasfilm bejelentette a következő Star Wars korszakot

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon