Főoldal Előzetesek A Halo akciódús nagy előzetese vezeti fel az intergalaktikus háborút, amiben még Cortana is megmutatta magát
ElőzetesekBREAKING

A Halo akciódús nagy előzetese vezeti fel az intergalaktikus háborút, amiben még Cortana is megmutatta magát

Master Chief, Covenant és Cortana. Minden benne van az előzetesben, amitől Halo a Halo-széria.

506

Hosszú várakozást követően a Paramount+ végre bemutatta a Halo nagy előzetesét, ami garantáltan nem fog csalódást okozni a videojáték-sorozat rajongóinak. A látványos videóban láthatjuk, ahogy Master Chief intergalaktikus csatába vezeti az embereket az idegen Covenant faj ellen, és a videóban még a mesterséges intelligencia, Cortana is megmutatta magát néhány képkockára.

A Halo abban az univerzumban játszódik, aminek története 2001 óta íródik, és a filmipar is lehetőséget látott a szériában. 2015 nyarán hivatalosan is bejelentették, hogy fejlesztés alatt áll a videojáték sorozatadaptációja, de a munka nem ment könnyen. Bár fáradságos volt a munka, de bízunk benne, hogy kifizetődő volt 21 évet várnunk az élőszereplős feldolgozásra. Egy korábbi interjúban azt is megerősítették a készítők, hogy melyik idősíkon fog játszódni a sorozat.

Halo Silver Timeline-ként hivatkozunk erre, hogy megkülönböztessük az alapvető kánontól” – mondta Wolfkill. “Mind a core kánon, mind a televíziós történet védelmében, és ez alatt azt értem, hogy lehetőséget adunk magunknak arra, hogy mindkettőt fejlesszük, és hogy mindkettő olyan legyen, amilyennek lennie kell a médiumoknak, anélkül, hogy összeütköznének egymással.

Az easter eggekkel, utalásokkal és a videojáték-sorozat vizuális látványvilágára emlékeztető utalásokkal zsúfolt előzetesből megtudjuk, hogy Master Chief az “emberiség legjobb fegyvere” a Covenant nevű idegen fenyegetés ellen. Ez eddig látottak alapján Master Chiefet nem lehet majd kordában tartani, ugyanis a John-117 katonának saját elképzelései vannak arról, hogyan vessen véget a háborúnak: “Találd meg a Halót, és nyerd meg a háborút.”

A széria a 26. században játszódik, a történelem egy olyan pillanatában, amikor az emberiség egy intergalaktikus háborúba belekeveredett egy idegen fenyegetés ellen, amit csak úgy ismerünk, hogy Covenant. A háború megnyerése érdekében a zseniális tudós, Dr. Halsey (Natascha McElhone) létrehozta a spártaiakat, a fizikai és szellemi képességeik javítása érdekében genetikailag és technológiailag továbbfejlesztett szuperkatonákat. A sorozat John-117 Spartan Master Chief (Pablo Schreiber), a spártai egység parancsnokának történetét mutatja be.

Master Chief szerepében Pablo Schreiber, de mások szerepében visszatér Jen Taylor Cortana szerepében – miután ugyanazt a karaktert szinkronizálta a névadó videojáték-sorozatban – valamint Bokeem Woodbine, Shabana Azmi, Natasha Culzac, Olive Gray, Yerin Ha, Bentley Kalu, Kate Kennedy, Charlie Murphy, Danny Sapani, Ryan McParland, Burn Gorman és Fiona O’Shaughnessy is szerepel a szereplőgárdában.

A sorozaton több stúdió is dolgozott, az Amblin Television részéről Darryl Frank, Justin Falvey és Steven Spielberg executive producerei Steven Kane mellett, Otto Bathurst rendező és Toby Leslie a One Big Picture részéről volt jelen, valamint Kyle Killen és Scott Pennington a Chapter Eleven színei alatt dolgozott. Kiki Wolfkill, Frank O’Connor és Bonnie Ross pedig a 343 Industries executive producerei, ők dolgoznak a legendás videojáték-sorozaton is.

Ahogy azt a napokban már megerősítették nekünk, a Halo sorozatadaptációja első részét 2022. március 24-én fogják bemutatni a Paramount+ streamingszolgáltatón.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

3 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

Knuckles
Előzetesek

A Knuckles előzetesével bővül a Sonic filmes univerzuma

Őrületes kalandnak ígérkezik Knuckles szólóküldetése.

Mission: Impossible: Leszámolás - Első rész
Filmek

Tényleg megváltoztatták a Mission: Impossible Leszámolás – Első Rész címét

Bosszúsak lesznek a rajongók, akik fizikai lemezen megvásárolták a Mission: Impossible Leszámolás...