A God of War alkotói új játékon is dolgoznak

Egy egészen speciális dologra enged következtetni a Santa Monica Studios új álláshirdetése.

Még tavaly jött a bejelentés, hogy a Sony Santa Monica már dolgozik a következő God of War játékon és nem is olyan sokára már a kezünkbe is foghatjuk majd azt. A 2021-es dátum sokaknak igazán korainak hatott, de ha tényleg érkezik még a jelenlegi generációs konzolokra is és tudnak az előző alkotásból bizonyos dolgokat felhasználni, úgy még egészen vállalható az idei év végi megjelenés.

A mostani hírek szerint egészen jól állhatnak vele, hiszen a twitteren már egy következő projektjükhöz keresnek művészeti vezetőt. Erről egyelőre annyit tudhatunk, hogy egy teljesen új, még be nem jelentett IP-n fog majd dolgozni a szerencsés kiválasztott és vizuálisan megint egy szemkápráztató művet fognak lerakni elénk. Az álláshirdetés bővebb szövegét olvasva belefuthatunk egy olyan részbe is, miszerint stílust meghatározó művet fognak készíteni.

Ez a mondat egy kicsit Death Stranding érzést adott számunkra, hiszen Kojima játékához sem láttunk még igazán hasonlót ezelőtt. Ez is valószínűleg egy egészen méretes projekt lesz, hiszen a leírás szerint már előzőleg is AAA alkotáson kellett dolgozzon a művész és nem árt hozzá 10 év munkatapasztalat sem. Ilyen előjelek mellett már nagyon várjuk mind az új cím részleteit, mind a következő God of War rész megjelenését. Reményeink szerint erre már az év végén sor kerülhet.

Total
1
Shares
Previous Article
Tyler Rake: A kimenekítés

Sam Hargrave rendező elárulta, mikor kezdik Tyler Rake: A kimenekítés folytatás forgatását

Next Article
WandaVision

A WandaVision hat új gonosztevőnek is megágyaz az első epizódokban

Related Posts