Főoldal Filmek A galaxis őrzői vol. 3.: Egy Zac Efron kaliberű színészt keresnek Adam Warlock szerepre – a rendező cáfol
Filmek

A galaxis őrzői vol. 3.: Egy Zac Efron kaliberű színészt keresnek Adam Warlock szerepre – a rendező cáfol

Adam Warlock is szerepelni fog a befejező részben?

544
Adam Warlock

A karakterrel még a 2017-es A galaxis őrzői vol. 2. egyik stáblista utáni jelenetében kaptunk utalást. A jelenet után mindenki arra kíváncsi, hogy James Gunn mire készül, mikor fogják bemutatni Adam Warlockot az univerzumban. Ezzel kapcsolatban már többször is kérdezték a rendezőt, de mindeddig nem kaptunk megerősítést, hogy a trilógia befejező részében szerephez jut.

A második részben a Szuverének főpapnője, Ayesha (Elizabeth Debicki) egy keltetőt mutat a film végén. Bár nem derült ki, hogy pontosan kit rejt a keltető, de Ayesha úgy jellemzi ezt a titokzatos személyt, mint az evolúció következő lépcsőfoka. És Adamnek hívja. Mivel Adam Warlock fontos szerepet játszik a Végtelen Kesztyű című képregényben, sok rajongó azt feltételezte, hogy a Bosszúállók: Végtelen háborúban felvezetik majd a karaktert, de nyilvánvalóan erre eddig nem került sor. A forgatókönyvírók korábban úgy nyilatkoztak, hogy mivel Gunn vezette fel a karaktert, övé a megtiszteltetés, hogy bemutassa a filmvásznon.

A The Illuminerdi jelentése szerint a Marvel jelenleg egy harminc év körüli kaukázusi férfit keres, akit szuperhősként és Zac Efron kaliberűként írnak le. Nem sokat tudunk a harmadik részről, de Gunn korábban utalt rá, hogy Mordály nagyobb szerepet kap a folytatásban. Ha igaz a feltételezés, akkor Adam mellett Ayesha és a Szuverének is visszatérhetnek.

A hírre a rendezői is reagált. A bejegyzésben cáfolta, hogy folyamatban van a szereplőválogatás, és azt is megkérdőjelezte, hogy mi értelme lenne kaukázusi karakternek, ha egy aranybőrű színészről van szó. És ha egy Zec Efron kaliberű színészt szeretnénk, miért ne mennénk oda a színészhez a szereppel? És zárásként megkérdőjelezte, hogy honnan vették ezt a hülyeséget?

Amit biztosan tudunk, hogy a főszereplők visszatérnek a folytatásban. Még Gamora is, akit megöltek a Végtelen háborúban. Gamora várhatóan nagy szerepet játszik majd a történetben, miután a Végjáték alternatív idősíkja erre lehetőséget adott. Itt szögeznénk le, hogy Gamora szoros kapcsolatban áll Adam Warlock-kal a képregényekben, ami újabb jel.

Adam Warlock
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Kraven, a vadász
Filmek

A Kraven, a vadász producere nagyon hihető magyarázatot adott arra, miért kellett decemberre tolni a premiert

Nehéz vitatkozni a Kraven, vadász producerével, hogy miért kellett nyárról télre áttenni...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Már a jegyelővétellel rekordot döntött a Deadpool & Rozsomák

Tényleg Deadpool és Rozsomák mentheti meg a Marvel Moziverzum jó hírnevét?