Wide Screen
Image default
Filmek

A Bosszúállók: Végjáték írói elárulták, hogy Adam Warlock miért nem kapott még szerepet

Adam Warlock kulcsfontosságú szerepet játszott az Infinity Gauntlet képregényekben, azonban a Marvel Moziverzumban még nem jutott szerephez.

Adam Warlock kulcsfontosságú szerepet játszott az Infinity Gauntlet képregényekben, azonban a Marvel Moziverzumban még nem jutott szerephez.

James Gunn rendező A galaxis őrzői vol. 2. részben már tett utalást Adam Warlock karakterre, azonban mindeddig nem láttuk a karaktert a filmvásznon. Most azonban a Végjáték írói, Stephen McFeely és Christopher Markus írók elárulták, hogy miért döntöttek úgy, hogy Thanos megállításában nem kérik Adam Warlock segítségét, miközben a képregényekben számos alkalommal diadalmaskodott az Őrült Titán felett.

MoziShop

A képregények szerelmeseink nem kell bemutatnunk Adam Warlokot, akinek útja számtalanszor keresztezte Thanosét, és bármerre is ment, mindig szoros kapcsolatban állt a Végtelen Kövekkel, ennek ellenére sem a Bosszúállók: Végtelen háború, sem a Végjáték nem foglalkozott ezzel a Bosszúállóval. A film íróitól megtudtuk, hogy sohasem számoltak Adam Warlockkal a tervezés alatt:

A logika itt az volt, hogy tiszteletben tartsuk a Marvel Moziverzumot, amilyen volt és azokat a karaktereket, akikbe már beleszerettek. Nem akartunk túl sok időt tölteni egy teljesen új karakter bemutatásával. Ez elrabolt volna valaki mástól.

Stephen McFeely

Fekete Párduchoz és Marvel Kapitányhoz hasonlóan ugyan felvezethették volna Adam Warlockot, de ők inkább nagyobb hangsúlyt szeretnének szentelni ennek a kozmikus karakter bemutatására. Végezetül nagyon úgy tűnik, hogy Markus és McFeely nem igazán ragaszkodtak az Infinity Gauntlet és az Infinity War képregényekhez, miközben rávilágítottak arra a tényre is, hogy James Gunnnak tervei lehetnek Adam Warlockkal, és legvalószínűbb, hogy A galaxis őrzői vol. 3.-ban találkozni fogunk ezzel a páratlan erővel bíró karakterrel.

Comic-Con Stephen McFeely Christopher Markus

Még több a témában...

A Disney CEO a Fekete Özvegy-film Disney+ debütálásáról is utalt?

Kévés Bence Mihály

A Fekete Özvegy-film csaknem harminc perc tömör IMAX élményt ígér

Kévés Bence Mihály

Minden, amit a Marvel’s Avengers bétájáról tudunk

Szarka Roland

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat