Főoldal Filmek A Bosszúállók: Végjáték írói elárulták, hogy Adam Warlock miért nem kapott még szerepet
Filmek

A Bosszúállók: Végjáték írói elárulták, hogy Adam Warlock miért nem kapott még szerepet

Adam Warlock kulcsfontosságú szerepet játszott az Infinity Gauntlet képregényekben, azonban a Marvel Moziverzumban még nem jutott szerephez.

769
Adam Warlock

Adam Warlock kulcsfontosságú szerepet játszott az Infinity Gauntlet képregényekben, azonban a Marvel Moziverzumban még nem jutott szerephez.

James Gunn rendező A galaxis őrzői vol. 2. részben már tett utalást Adam Warlock karakterre, azonban mindeddig nem láttuk a karaktert a filmvásznon. Most azonban a Végjáték írói, Stephen McFeely és Christopher Markus írók elárulták, hogy miért döntöttek úgy, hogy Thanos megállításában nem kérik Adam Warlock segítségét, miközben a képregényekben számos alkalommal diadalmaskodott az Őrült Titán felett.

MoziShop

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A képregények szerelmeseink nem kell bemutatnunk Adam Warlokot, akinek útja számtalanszor keresztezte Thanosét, és bármerre is ment, mindig szoros kapcsolatban állt a Végtelen Kövekkel, ennek ellenére sem a Bosszúállók: Végtelen háború, sem a Végjáték nem foglalkozott ezzel a Bosszúállóval. A film íróitól megtudtuk, hogy sohasem számoltak Adam Warlockkal a tervezés alatt:

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=”Stephen McFeely”]A logika itt az volt, hogy tiszteletben tartsuk a Marvel Moziverzumot, amilyen volt és azokat a karaktereket, akikbe már beleszerettek. Nem akartunk túl sok időt tölteni egy teljesen új karakter bemutatásával. Ez elrabolt volna valaki mástól.[/penci_blockquote]

Fekete Párduchoz és Marvel Kapitányhoz hasonlóan ugyan felvezethették volna Adam Warlockot, de ők inkább nagyobb hangsúlyt szeretnének szentelni ennek a kozmikus karakter bemutatására. Végezetül nagyon úgy tűnik, hogy Markus és McFeely nem igazán ragaszkodtak az Infinity Gauntlet és az Infinity War képregényekhez, miközben rávilágítottak arra a tényre is, hogy James Gunnnak tervei lehetnek Adam Warlockkal, és legvalószínűbb, hogy A galaxis őrzői vol. 3.-ban találkozni fogunk ezzel a páratlan erővel bíró karakterrel.

Comic-Con Stephen McFeely Christopher Markus

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Fantasztikus Négyes
Filmek

A Fantasztikus Négyes Lényét alakító színészt arról kérdezték: Hogyan készül a szerepre?

Ebon Moss-Bachrach nem akármilyen technikával készül A Fantasztikus Négyes szerepére.

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...