Főoldal Előzetesek A Flash: A Villám utolsó nagy előzetese az akcióra, a poénokra és a karakterekre épít
Előzetesek

A Flash: A Villám utolsó nagy előzetese az akcióra, a poénokra és a karakterekre épít

A nyár egyik legütősebb filmje lesz a Flash: A Villám.

324

A Warner Bros bemutatta a Flash: A Villám harmadik és egyben utolsó előzetesét, amely idén júniusban kerül a mozikba. Ha megkapná a lehetőséget, hogy visszahozza azokat, akiket szeret, kockáztatna mindent? Világok ütköznek össze, amikor Barry Allen szupererejét felhasználva visszautazik az időben, hogy megváltoztassa a múlt eseményeit. De amikor a családja megmentésére tett kísérlete véletlenül megváltoztatja a jövőt, Barry egy új valóság csapdájába kerül.

A filmben két Batman is helyet kapott, valamint Supergirl, aki Superman helyére ugrik be, akinek ebben az alternatív valóságban nem osztottak lapot. Ezra Miller visszatér Barry Allen szerepében, mellette Sasha Calle mint Supergirl, Maribel Verdú mint Nora Allen, Ron Livingston mint Henry Allen, valamint Michael Shannon, Antje Traue, Saoirse-Monica Jackson, Kiersey Clemons, Rudy Mancuso, Luke Brandon Field. De a legnagyobb szenzációnak Michael Keaton visszatérése számít, aki csaknem 30 év után újra Batman lesz egy alternatív univerzumból. Ban Affleck is visszatér még utoljára.

A DC Studios szuperhősfilmje a nyár egyik legjobb kalandjának ígérkezik, miközben újjáéleszti a DC Univerzumot. Az új trailerben mindkét Batman szóhoz jut, kezdve a Ben Affleck által alakított Bruce Wayne-nel, aki figyelmezteti Barryt, hogy milyen veszélyekkel jár, ha visszautazik az időben, hogy megmentse nemcsak a saját anyját, hanem – ahogy Barry felajánlotta – Martha-t és Thomas Wayne-t is visszahozza. Amikor Flash elhagyja saját univerzumát, és átlép a multiverzumba, szembetalálja magát Zod tábornokkal (Michael Shannon), aki azért jött, hogy uralma alá hajtsa a bolygót. Az egyetlen ember, akitől segítséget kaphat Barry nem más, mint a visszavonult Bruce Wayne, akit Michael Keaton alakít ebben az univerzumban.

Világok ütköznek össze, amikor a szupergyorsnál is gyorsabb Barry (Ezra Miller) arra használja a szupererejét, hogy visszafusson a múltba – remélve, hogy ha ott változtat, a jelen is más lesz. Csak a családja sorsát akarja jobbá tenni, a szülein szeretne segíteni, de sajnos megtörténik, amiért nekirugaszkodott: megváltoztatja a jelent. Egy újfajta valóság csapdájába esik. Ebben Zod tábornok visszatér, és a Föld elpusztításával fenyeget, de nincsenek szuperhősök, akik az emberiség segítségére siethetnének. Ha meg akarja menteni a világot, amiben élt, és vissza akar térni a jövőbe, amit remél, Barrynek futnia kell. És különleges gyorsasága segítségével elő kell kerítenie azokat a szuperhősöket, akik segíthetnek a bajban. De nem pont azokat találja, akikért indult. És nem biztos, hogy az ő önfeláldozása elég hozzá, hogy helyretolja a kizökkent valóságot.

Flash: A Villám 2023. június 15-én száguld be a magyar mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Superman: Legacy
Filmek

A forgatás első napján megosztott egy képet Superman jelmezéről James Gunn

Az első kép Superman új jelmezéről, és a film címe is változott.

Pingvin
Sorozatok

Hamarabb jöhet a Batman előzménysorozata, a Pingvin

A vártnál előbb lehet a Pingvin bemutatója.

Peacemaker - Békeharcos
Filmek

James Gunn jelentést adott, hogy áll a Peacemaker Békeharcos 2. évad írásával

Két éve várunk már Békeharcos visszatérésére, mikor jön el a pillanat?