Főoldal Filmek A Fekete Párduc 2. kiszivárgott promóciós anyagán Riri Williams Mark I-es Vasszív páncélja látható
Filmek

A Fekete Párduc 2. kiszivárgott promóciós anyagán Riri Williams Mark I-es Vasszív páncélja látható

Újabb kép szivárgott ki a Fekete Párduc 2. egyik új szereplőjéről.

390
Vasszív

Az elmúlt hónapokban, hetekben és napokban több promóciós anyag is napvilágot látott a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! című filmhez. A legújabb képen az látható, hogy milyen lesz Riri Williams (Dominique Thorne) által megépített Mark I-es Vasszív páncél a várva várt folytatásban.

A Marvel Studios következő filmjét a héten mutatják be a mozikban, ezért valószínűleg sokat nem kell már várnunk a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! első kedvcsinálójára sem. Sokan még azt sem tartják elképzelhetetlennek, ha a Thor: Szerelem és mennydörgés bemutatójával együtt érkezni a trailer a mozikba csütörtökön.

Az előzetesre tényleg nem kell már sokat várnunk, ezt igazolják a szivárogtatások is az elmúlt időből. A napokban már bemutattuk, milyen Namor, a Torpedó a filmben, de a mostani szivárogtatás egy kicsit más, mint a korábbiak voltak, mivel ezúttal egy koncepciós tervet kaptunk a Marvel Moziverzum egyik új szereplőjéről. Ezeket a rajzokat általában a különböző játékgyártók referenciaként használják fel a termékeik hátoldalán, mint például a Funko Pops és más akciófigurák.

Shuri és Okoye új ruháját követően, Namor, a Torpedó félig meztelen képe és olyan karaktereket, mint Attuma és Namora kiszivárgott képei után a legújabb promóciós képen Riri Williams saját építésű Mark I-es Vasszív páncélja látható. A piros és kék színű páncél gyakorlatilag egy exoskeleton. A ruhán jól megfigyelhetőek Tony Stark jellegzetes vonásai, ami nem véletlen, hiszen Ririt nagyban inspirálta Vasember.

Részleteket továbbra sem árultak el a folytatásról, s hogy Riri milyen szerepet kap a sztoriban, de logikus lenne ebből a koncepciós képből azt gondolni, hogy a vakandai technológiát fogja felhasználni a kis zseni, hogy karcsúbb és a képregényekhez hűebb páncéllal álljon elő saját sorozatára majd. Ezek csak spekulációk, az viszont borítékolható, hogy a mozifilm után Dominique Thorne egy saját Disney+ sorozatban tér vissza Riri Williams szerepében.

A Vasszív sorozata 2023-ra vagy 2024-re van időzítve, míg a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! a tervek szerint idén november 11-én debütál a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események