Főoldal Sorozatok A Fekete Özvegy sztárja lehet Abby a The Last of Us 2. évadában?
Sorozatok

A Fekete Özvegy sztárja lehet Abby a The Last of Us 2. évadában?

Újabb pletykát olvashatunk Abby szereposztásáról, ezúttal korunk egyik legnagyobb színésznőjével hozták össze.

1.2k
The Last of Us Part II
Forrás: PlayStation

A The Last of Us című sorozatadaptáció showrunnerje korábban már megerősítette, hogy Abby szerepe gazdára talált, ám egy ideig nem fogják felfedni, hogy ki kapta a folytatás egyik legfontosabb szerepét. Néhány hete már felröppent egy név, most egy lapértesülés szerint a Fekete Özvegy sztárjával is szemezgettek a sztrájkok előtt.

Aligha meglepetés, hogy az HBO sorozatának második évada a The Last of Us Part II videójáték eseményeit dolgozza fel. Az HBO azt tervezi, hogy a terjedelmes narratíva érdekében két évadra bontja a videójáték második részét, mivel hűen szeretné visszaadni a történetet és időt szeretne hagyni a karakterek kibontására. De most minden szempár arra szegeződik, hogy ki kapja Abigail “Abby” Anderson szerepét.

A PlayStation címének megjelenéstől számítva a karakter továbbra is a franchise egyik legmegosztóbb karaktere – az okok miatt, amibe most ne menjünk bele -, de a szerepre egy erős színésznőre lesz szükség, aki képes lesz visszaadni a karaktert minden tekintetben. Abby a videójáték legösszetettebb karaktere, akiből a történet során antagonistából szépen főszereplő válik.

Abby a Tűzbogarak tagja, aki megtört, amikor Joel Miller megölte az apját az első évad végén. Abby később küldetésének tekinti, hogy megbosszulja az apja halálát. A bosszúhadjárata összehozza néhány ismerős arccal, és ami ezután következik… nos, maga a pokol vár a szereplőkre.

A Los Angeles Times legfrissebb cikkében is Abby szerepe a téma, arról kérdezték az alkotót, de részletet itt sem árult el, hogy ki kapta.

“Miután a sorozat gyártása elkezdődik, kulcsfontosságú kérdések merülnek fel a második évaddal kapcsolatban, például hogy ki fogja játszani Abbie-t, az új karaktert, aki Ellie riválisa lesz” – olvasható a cikkben. “A színész már megvan a szerepre, de [Craig] Mazin nem árul el részleteket, és nem kíván kitérni azokra a panaszokra sem, hogy a dráma érdekében több jelenetre lett volna szükség a fertőzöttökkel az első évadban”.

A hírek ellenére Shannon Berry (Hunters) már megkapta a szerepet, de úgy tűnik, hogy a Fekete Özvegy és a Mennydörgők sztárja, Florence Pugh is versenyben volt a WGA és a SAG-AFTRA sztrájkja előtt Abby szerepéért. Valaki kettőjük közül biztosan megkapta a szerepet, ám a sorozat készítői egyelőre nem akarják felfedni az illetőt.

Craig Mazin az interjúban kitért a rajongók panaszára, hogy miért láttunk ilyen kevés fertőzöttet a sorozatban, amikor a játékosok minden utcasarkon belebotlottak a spórával megbetegedett emberekbe és szörnyekbe. A showrunner azzal magyarázta, ha túl sokat szerepeltek volna, akkor a sorozat akciódúsabb lett volna, és idővel a nézők megszokták volna a látványukat, ezzel pedig csökkent volna a félelem és az izgalom. De jó hír, hogy a folytatásban sokkal több lesz az akció és a fertőzöttek.

Ha tizenkettedik alkalommal is el tudsz menekülni a fertőzöttek elől, akkor mennyire félelmetesek? Ha kilenc epizód alatt háromszor menekülsz el tőlük, akkor jobban emlékezetesek maradnak a részek. Ha a fertőzöttekről van szó, akkor jobb, ha inkább úgy mutatjuk be őket, mint a nagy fehér cápát a Cápa című filmben, amit alig veszel észre.

Craig Mazin

A The Last of Us 2. évad bemutatóját még nem tűzték ki, de a jelenleg is tartó sztrájkok miatt nem valószínű, hogy 2025 előtt bemutatják.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Naughty Dog
PlayStation

Min dolgozik a Naughty Dog?

Vajon új The Last of Us, Uncharted vagy valami teljesen új készülhet?

The Last of Us Part II
Játéktesztek

The Last of Us Part II Remastered teszt

Tartalmas feljavított kiadást kapott a The Last of Us Part II.