Főoldal Sorozatok A Fekete Özvegy sztárja lehet Abby a The Last of Us 2. évadában?
Sorozatok

A Fekete Özvegy sztárja lehet Abby a The Last of Us 2. évadában?

Újabb pletykát olvashatunk Abby szereposztásáról, ezúttal korunk egyik legnagyobb színésznőjével hozták össze.

1.1k
The Last of Us Part II

A The Last of Us című sorozatadaptáció showrunnerje korábban már megerősítette, hogy Abby szerepe gazdára talált, ám egy ideig nem fogják felfedni, hogy ki kapta a folytatás egyik legfontosabb szerepét. Néhány hete már felröppent egy név, most egy lapértesülés szerint a Fekete Özvegy sztárjával is szemezgettek a sztrájkok előtt.

Aligha meglepetés, hogy az HBO sorozatának második évada a The Last of Us Part II videójáték eseményeit dolgozza fel. Az HBO azt tervezi, hogy a terjedelmes narratíva érdekében két évadra bontja a videójáték második részét, mivel hűen szeretné visszaadni a történetet és időt szeretne hagyni a karakterek kibontására. De most minden szempár arra szegeződik, hogy ki kapja Abigail “Abby” Anderson szerepét.

A PlayStation címének megjelenéstől számítva a karakter továbbra is a franchise egyik legmegosztóbb karaktere – az okok miatt, amibe most ne menjünk bele -, de a szerepre egy erős színésznőre lesz szükség, aki képes lesz visszaadni a karaktert minden tekintetben. Abby a videójáték legösszetettebb karaktere, akiből a történet során antagonistából szépen főszereplő válik.

Abby a Tűzbogarak tagja, aki megtört, amikor Joel Miller megölte az apját az első évad végén. Abby később küldetésének tekinti, hogy megbosszulja az apja halálát. A bosszúhadjárata összehozza néhány ismerős arccal, és ami ezután következik… nos, maga a pokol vár a szereplőkre.

A Los Angeles Times legfrissebb cikkében is Abby szerepe a téma, arról kérdezték az alkotót, de részletet itt sem árult el, hogy ki kapta.

“Miután a sorozat gyártása elkezdődik, kulcsfontosságú kérdések merülnek fel a második évaddal kapcsolatban, például hogy ki fogja játszani Abbie-t, az új karaktert, aki Ellie riválisa lesz” – olvasható a cikkben. “A színész már megvan a szerepre, de [Craig] Mazin nem árul el részleteket, és nem kíván kitérni azokra a panaszokra sem, hogy a dráma érdekében több jelenetre lett volna szükség a fertőzöttökkel az első évadban”.

A hírek ellenére Shannon Berry (Hunters) már megkapta a szerepet, de úgy tűnik, hogy a Fekete Özvegy és a Mennydörgők sztárja, Florence Pugh is versenyben volt a WGA és a SAG-AFTRA sztrájkja előtt Abby szerepéért. Valaki kettőjük közül biztosan megkapta a szerepet, ám a sorozat készítői egyelőre nem akarják felfedni az illetőt.

Craig Mazin az interjúban kitért a rajongók panaszára, hogy miért láttunk ilyen kevés fertőzöttet a sorozatban, amikor a játékosok minden utcasarkon belebotlottak a spórával megbetegedett emberekbe és szörnyekbe. A showrunner azzal magyarázta, ha túl sokat szerepeltek volna, akkor a sorozat akciódúsabb lett volna, és idővel a nézők megszokták volna a látványukat, ezzel pedig csökkent volna a félelem és az izgalom. De jó hír, hogy a folytatásban sokkal több lesz az akció és a fertőzöttek.

Ha tizenkettedik alkalommal is el tudsz menekülni a fertőzöttek elől, akkor mennyire félelmetesek? Ha kilenc epizód alatt háromszor menekülsz el tőlük, akkor jobban emlékezetesek maradnak a részek. Ha a fertőzöttekről van szó, akkor jobb, ha inkább úgy mutatjuk be őket, mint a nagy fehér cápát a Cápa című filmben, amit alig veszel észre.

Craig Mazin

A The Last of Us 2. évad bemutatóját még nem tűzték ki, de a jelenleg is tartó sztrájkok miatt nem valószínű, hogy 2025 előtt bemutatják.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

transformers prime
Sorozatok

A legjobb Transformers-sorozatok

Ezeket a Transformers-sorozatokat jó szívvel ajánljuk!

The Walking Dead: Daryl Dixon
Sorozatok

A The Walking Dead: Daryl Dixon választ adott a szupererős zombik eredetére

Választ kapunk valaha a The Walking Dead zombi-apokalipszisére? Hol és hogyan tört...

Daredevil
Sorozatok

Az eredeti Daredevil showrunnerje szerint a Disney átver mindenkit

A Disney kiskapukkal próbálja kijátszani a szakszervezetet, és a Daredevil egykori showrunnerje...

Harry Potter
Sorozatok

A sorozat producere elárulta, miben lesz más a Harry Potter új feldolgozása

Sorozat készül a Harry Potter-könyvekből, de miben lesz más, mint a filmekből?