Főoldal Filmek A Fantasztikus Négyes két legnagyobb ellenfele is feltűnhet a készülő mozifilmben?
Filmek

A Fantasztikus Négyes két legnagyobb ellenfele is feltűnhet a készülő mozifilmben?

Egy pletyka szerint a Fantasztikus Négyes két ősellensége is szerepet kap a rebootban.

65
Fantasztikus Négyes

Újabb pletykát olvashatunk a készülő Fantasztikus Négyesről, ezúttal néhány karakterrel kapcsolatos hír került középpontba, akiket a Marvel rajongói A fantasztikus négyes és az ezüst utazó bemutatója óta visszavárnak a mozivászonra. Reed, Sue, Ben és Johnny mellett másik két ismert karakterrel is találkozhatunk a Marvel Moziverzumban.

A Marvel első családjának rajongói türelmesen várják a hivatalos híreket, hogy a Marvel Studios mire készül a Fantasztikus Négyessel a rebootban. Felütötte fejét egy újabb pletyka, hogy a címszereplőkön kívül kik kapnak még szeret a filmben. Erről azután olvashattunk, hogy néhány napja kitudódott, az Avatar: A víz útja írójának személyében új forgatókönyvírót kapott a reboot, és inkább a sci-fi műfaja kap nagyobb szerepet.

Jeff Sneider a The Hot Mic podcast eheti epizódjában osztotta meg, hogy a mindenható Galactus és hírnöke, az Ezüst Utazó is feltűnik majd a filmben.

Úgy hallottam, hogy Matt Shakman nagyon kozmikusra tervezi a Fantasztikus Négyes filmjét. Sok 1960-as évekbeli elemmel, és hogy a filmben Galactus és az Ezüst Utazó is feltűnik majd.

Jeff Sneider

Ha feltételezzük, hogy pontos ez az információ, akkor a világokat felfaló entitás lesz a főgonosz, és amennyiben a történet hű marad a képregényekhez, akkor az Ezüst Utazó is antagonista szerepet kap – legalábbis kezdetben. Kérdés még, hogy milyen szerepet kapnak a filmben, ugyanis korábban arról is pletykáltak, hogy Galactus és az Ezüst Utazó saját spinoff-sorozatot kap a Disney+-on, így a mozifilm akár felvezetőként is szolgálhat.

Sneider kitért az íróváltásra is a műsorban, miután a közelmúltban Josh Friedman vette át Jeff Kaplan és Ian Springer helyét. “Jeff Kaplan és Ian Springer vázlata a Fantasztikus Négyesről rendben volt, de azért hozták az új írót, hogy olyan szintre hozza, amilyet Kevin Feige és Matt Shakman akart. A Marvel továbbra is nyitott arra, hogy újra együtt dolgozzon Jeff Kaplannal és Ian Springerrel”.

Az utóbbi produkciókat elnézve érthető a Marvel Studios aggodalma, hiszen olyan karaktereket készül bemutatni a filmvásznon, akikkel kétszer már próbálkoztak, de valahányszor feldolgozták őket, mindig bukás lett a vége. Az MCU 4. és 5. fázis kezdete nem úgy sikerült, ahogy vártuk, és a hírek szerint a Disney behúzta a féket, a mennyiség helyett a minőségre mennek rá a következő időszakban – ahogy az korábban is volt.

A Fantasztikus Négyes a tervek szerint 2025. február 14-én kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Godzilla Kong ellen
Filmek

A két Titán találkozását láthatjuk a Godzilla x Kong: The New Empire poszterén

Godzilla és Kong találkozását láthatjuk a Godzilla x Kong: The New Empire...

Joker: Folie à Deux
Filmek

A Joker: Folie à Deux rendezője új képet osztott meg a szakadó esőben álldogáló Joaquin Phoenix karakteréről

Pontosan egy év múlva mutatják be a mozikban a nagysikerű Joker folytatását.

Az ördögűző: A hívő
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek Az ördögűző: A hívő premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg Christopher Nolan új filmjét, Az ördögűző folytatását.

Mancs Őrjárat: A szuperfilm
Filmek

Box Office: Az Alkotó és a Fűrész X se tudta megszorongatni a Mancs Őrjáratot

A Mancs Őrjárat vitte a hétvégét, egy eredeti sci-fi és egy horror...