Főoldal Filmek Kevin Feige úgy tekint a Fantasztikus Négyes rebootjára, mint “az MCU egyik nagy pillérjére a jövőben”
Filmek

Kevin Feige úgy tekint a Fantasztikus Négyes rebootjára, mint “az MCU egyik nagy pillérjére a jövőben”

A Marvel Studios vezetője szerint nagyon fontos szerepet kapnak a Fantasztikus Négyes tagjai a jövőben.

459
Fantasztikus Négyes

A régóta várt új Fantasztikus Négyes-filmmel kapcsolatos részleteket egyelőre még titkolják, olyannyira, hogy a szereplőgárdát sem jelentették be, de valószínűleg azért, mert még nem választották ki a tagokat. Egyelőre csak Matt Shakman rendező biztos, ő váltotta Jon Wattsot, miután a Pókember: Nincs hazaút rendezője Star Wars-sorozatot forgat.

Kevin Feige, a Marvel Studios vezetője az Entertainment Weeklynek adott interjújában a Marvel Moziverzum jövőjéről beszélt. Tegnap már megtudtuk, hogy hivatalosan is készül a Pókember 4. része, amiben Tom Holland is visszatér, valamint Harrison Ford szerepéről is mesélt picit. Feige kitért arra is, hogy a 4. fázis hogyan mutatta be az olyan mutánsokat, mint Namor, a Torpedót és Kamala Khant, és milyen nagy szerepet játszanak a mutánsok a Marvel egészében. Feige megjegyezte, hogy “a Fantasztikus Négyes az alapja mindannak, ami utána jött a képregényekben”.

Biztosan voltak már feldolgozásai [a képernyőn], de soha nem tűntek fel az MCU történeteiben. Az emberek hamarosan többet fognak hallani erről a tervről, miszerint az MCU egyik nagy pillére lesz ez a jövőben, ahogyan az ’50-es és ’60-as évek képregényeiben.

Kevin Feige

A várva várt filmről egyelőre nem sok információ hangzott el azon kívül, hogy Feige a tavalyi San Diego-i Comic-Conon ezzel a filmmel vezette fel az MCU 6. fázisát. A filmet eredetileg 2024. november 8-án szerették volna bemutatni, hogy elindítsa a The Multiverse Saga harmadik, és utolsó fázisát, de végül csak 2025-ben kerül a mozikba a Marvel első családjának a filmje.

A projektet először 2019-ben jelentették be, amikor a Disney felvásárolta a 20th Century Foxot, és ezzel a Marvel Studios megkapta a Fantasztikus Négyes és más karakterek, például Deadpool és az X-Men jogait.

Tekintettel arra, hogy a képregényekben milyen fontos szerepet játszanak, a rajongók már régóta várják a Fantasztikus Négyes sikeresebb változatát a mozivásznon. A család először a 2005-ös, negatív kritikákat kapott, de annál jobban teljesítő Fantasztikus Négyes-filmmel jelent meg a filmvásznon, majd a Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó következett 2007-ben. Ez már nemcsak rossz kritikákat kapott, de a kasszáknál is csalódást okozott, és ezzel lemondtak a harmadik részről. Aztán ott volt a 2015-ös, széles körben kritizált reboot Miles Teller, Michael B. Jordan, Kate Mara, Jamie Bell és Toby Kebbell főszereplésével, ami szintén hatalmas zakót mutatott be a kritikusoknál és a kasszáknál is.

Fantasztikus Négyes
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.