Főoldal Előzetesek A Fallout nagy előzeteséből kiderül, hogy a sorozat mennyi mindent vett át a videójátékból
Előzetesek

A Fallout nagy előzeteséből kiderül, hogy a sorozat mennyi mindent vett át a videójátékból

Végre bemutatták a Fallout nagy előzetesét.

323

Már nagyon várjuk az Amazon Studios legújabb sorozatát, amihez 2023 végén már kaptunk egy rövid ízelítőt, hogy milyen lesz a nagy sikerű Fallout című videójáték feldolgozása. Tegnap este pedig egy hónappal az áprilisi premier előtt a Prime Video megosztotta az első igazán nagy előzetest a sorozatból.

Az előzetesben az Ella Purnell színésznő által alakított Lucy-t láthatjuk, ahogy elhagyja a Vault 33 kényelmét, hogy felfedezze a poszt-apokaliptikus Los Angeles kietlen és veszélyes tájait. Lucy ekkor szembesül a több száz évvel egy nukleáris háború utáni felszíni élet kíméletlen valóságával, a kirablástól kezdve a halálközeli élményekig.

A trailer tele van utalásokkal a Bethesda szerepjáték-sorozatára, mint például a Vault Boy Bobblehead, amely többször is megjelenik a trailerben, és több részletet is láthatunk a jól ismert frakcióról, a Brotherhood of Steelről.

Egy pillanatra olyan lények is megjelennek, mint a Yao guai és a mutáns Axolotl, amely először a Fallout 3 koncepciós rajzán tűnt fel. A sorozat executive producere, Jonathan Nolan a Fallout 5 “nem interaktív változataként” jellemezte az Amazon készülő élőszereplős sorozatát.

Röviden úgy lehetne leírni a sorozatot azoknak, akik nem ismerik a játékmenetet, hogy egy olyan világot mutat be, amiben gyakorlatilag nem létezik semmi olyan, amit birtokolnánk.

“Kétszáz évvel az apokalipszis után a luxus sugárvédelmi óvóhelyek szelíd lakói kénytelenek visszatérni a sugárzott pokolba, amelyet őseik hagytak hátra – és megdöbbenésükre felfedezik, hogy egy hihetetlenül összetett, furcsa és rendkívül erőszakos univerzum vár rájuk” – olvasható a sorozat rövid leírásában.

Fallout premierje 2024. április 12-én lesz a Prime Video streamingszolgáltatón.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...