Főoldal Filmek A Doctor Strange írója szerint Scott Derrickson soha nem kezdett neki a forgatókönyvnek
Filmek

A Doctor Strange írója szerint Scott Derrickson soha nem kezdett neki a forgatókönyvnek

A Doctor Strange-folytatás társírója, C. Robert Cargill elárulta, hogy Scott Derrickson rendezővel soha nem kezdtek neki a film forgatókönyvének.

779
Doctor Strange
Forrás: Marvel Studios

A Doctor Strange-folytatás társírója, C. Robert Cargill elárulta, hogy Scott Derrickson rendezővel soha nem kezdtek neki a film forgatókönyvének.

Porszem került a Marvel Studios eddig olajozottan működő gépezetébe, hiszen az elmúlt időben másról sem lehet olvasni, minthogy a csúszások és kreatív különbségek miatt távoznak a felek. Ez történt a Doctor Strange az őrület multiverzumában rendezőjével is, Scott Derrickson-nal, aki néhány hete jelentette be, hogy távozik a projekt éléről, ám vezető produceri feladatokat továbbra is ellát. Sajnos azonban most újabb aggasztó hírek jelentek meg, úgy tűnik, nincs minden rendben a történettel sem, merthogy még neki sem kezdtek, ez pedig megmagyarázza azt, hogy miért bérelték fel a Loki című sorozat íróját.

Néhány napja megtudtuk, hogy a stúdió már tárgyal az egykori Pókember-trilógia rendezőjével, Sam Raimi direktorral, hogy visszatérjen a képregényfilmekhez, ezúttal azonban a Doctor Strange oldalán, míg Michael Waldron-t a szkript megírásával bízzák meg. A legújabb hírek szerint pedig szabad kezet kap, nem kell más után tisztogatni, vagy foltozni a sztorit, hiszen saját történettel állhat elő, miután eddig egy tollvonást sem kapott a projekt.

Az elmúlt időben több közös projektje is volt a rendezőnek és Cargillnek, miután a Sinister horrorfilmen egymásra találtak, majd a Marvelnél újfent közös feladatot kaptak, be kellett mutatni Dr. Stephen Strange karaktert a filmes rajongóknak. Derrickson távozása után Cargill is visszamondta a megbízást, s távozott a Marveltől. Az író úgy döntött most, hogy tiszta vizet önt a pohárba, miszerint azért távoztak, mert a stúdió nem volt megelégedve a forgatókönyvvel, azonban mint kiderült, hogy el sem készült még.

Mivel továbbra is híreket lehet olvasni a sztoriról, érdemes megjegyezni, hogy Scottnak és nekem soha nem volt lehetőségem megírni a vázlatot a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmhez, szóval bármin is dolgoznak, az nem a mi munkánk gyümölcse.

Nem tudni, hogy valójában mi megy a háttérben, és hogy ennek lesz-e bármilyen kihatása a film bemutatójára, amit eredetileg 2021. május 5-ére tűztek ki, de ha tartani szeretnék a céldátumot, akkor gyorsan elő kell állni egy történettel és rendezőt kell találni, aki kezébe veheti a Legfőbb varázsló történetét.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események