Doctor Strange

A Doctor Strange az őrület multiverzumában írója arról beszélt, hogy miben lesz más a folytatás, mint az első rész

Stephen Strange hosszú utat tett meg eddig.

A Marvel Studios legutóbbi sorozatának, a Loki című Disney+ sorozat alkotója és írója egyben tagja a Doctor Strange az őrület mutliverzumában című film csapatának is. A várva-várt folytatásban Benedict Cumberbatch visszatér a legfőbb varázsló szerepében, de nem volt mindenki számára ilyen egyértelmű a visszatérés, hiszen 2020 év elején sokkolták a rajongókat a rendező távozásával. Scott Derrickson lemondott, helyét pedig Sam Raimi vette át, aki a Pókember-trilógiáért felelt a 2000-es évek közepén.

A Geek Vibes Podcast műsorban adott interjút Michael Waldron, aki a különbséget kereste a 2016-ban bemutatott első rész és a folytatás között. Az író egészen onnan kezdte a különbségek felkutatását, hogy hol kezdődött Stephen Strange karakter útja az eredettörténetet bemutató első felvonásban, és hogy most hol tart a Titkos Tanok mestere, különösen a két Bosszúállók-film eseményei után mit jelent mindez a folytatásra nézve.

Úgy gondolom, hogy Stephen Strange annyi mindenen ment keresztül az első film és a mostani film között. Az első film egy hihetetlen eredettörténet volt arról, hogyan lett varázsló, de már túl van azon. Harcolt Thanosszal, és már a képességei csúcsán van. Szóval ez egy érdekes hely, hogy felzárkózzunk hozzá.Michael Waldron

Miután Loki a saját sorozatának fináléjában felbolygatta a multiverzumot, és a WandaVision fináléja megadta a lökést a következő film előtt – mármint Wanda számára, akiről tudjuk, hogy szerepelni fog a Doctor Strange 2. részben -, minden eddiginél nagyobb kihívás vár Doctor Strange-ra a folytatásban. A tétek egyre csak nőnek, amikre eddig nem volt példa a Marvel Moziverzum elmúlt epizódjaiban.

Doctor Strange

Korábban megerősítést kapott az is, hogy America Chavez is csatlakozik majd a két főszereplőhöz, akit Xochitl Gomez fog eljátszani majd. Ami pedig a főgonoszt illeti, pletykák szerint Rémálom lehet majd az, aki borsot tör a két varázsló és a kis tinisztár orra alá. És a multiverzum is nagy jelentőséggel bír majd a filmben, amire részben Feige sipkája is utal, ahogy a különböző univerzumok keresztezik egymást. Erről korábban Olsen egy interjúban elárulta, hogy a forgatásig fogalma sem volt arról, mire készül a stúdió.

Doctor Strange az őrület multiverzumában bemutatóját 2022. március 25-ére halasztották.

Total
20
Shares
Previous Article
Dzsungeltúra

KRITIKA: Dzsungeltúra

Next Article
Dzsungeltúra

Mennyire kezdett erősen a Dzsungeltúra a mozikban és a Disney+ streamingszolgáltatón? Kell nagyobb hajó neki?

Related Posts