Főoldal Filmek A Disney vezetője szerint az utolsó percben fognak a Fekete Özvegy mozis bemutatójáról dönteni
Filmek

A Disney vezetője szerint az utolsó percben fognak a Fekete Özvegy mozis bemutatójáról dönteni

A moziban szeretnék bemutatni, de az időpont még változhat.

561
Fekete Özvegy

A Disney elnök-vezérigazgatója elmondta, hogy még mindig kitartanak, hogy Fekete Özvegy utolsó kalandját a mozikban kell látni, s mindezt május első hétvégéjén. Bob Chapek ugyanakkor leszögezte, hogy valószínűleg csak az utolsó pillanatban fog megszületni erről a döntés, hogy május 7-én jegyet válthatunk-e a filmre.

A filmet egy évvel korábban akarták bemutatni, de a koronavírus-járvány miatt több alkalommal is el kellett tolni a premiert. A filmet jelenleg május 7-ére jegyzik. Több alkalommal is kérdezték erről a stúdiót, hogy tartják-e magukat az időponthoz, de csak annyi megerősítést kaptunk, hogy jó úton haladunk afelé. Nagyban reklámozzák a következő nagy Disney+ premiert, a Szörnyella bemutatóját, és ennek egyik oka lehet, hogy az Emma Stone főszereplésével forgatott film jobban passzol az úgynevezett Premier Access modellhez, mint a nagyköltségvetésű Marvel Studios alkotás. De gond akkor sincs, ha nem tudják bemutatni májusban, hiszen július 9-ére már befoglalt a stúdió. Akkor szeretnék bemutatni a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendáját, aminek helyére még eltolhatják a Fekete Özvegy-filmet, ezzel viszont csúszik a Shang-Chi bemutatója.

A Bloomberg is erről kérdezte a vezetőt, hogy milyen kilátást helyeztek a bemutatóval kapcsolatban, mikor fognak dönteni erről.

Helyzetünk és a feltételeink változhatnak. Csak néhány héttel ezelőtt a new yorki és los angeles-i filmszínházak még nem nyitottak meg. Most azonban hirtelen kinyitottak, ezért várjunk, hogy kiderüljön, a moziba járók miként reagálnak ezekre a kinyitásokra.

Rugalmasok legyünk. Valószínűleg az utolsó pillanatban fogjuk meghozni, tekintettel arra, hogy ezek a filmek milyen formában kerülnek forgalomba, legyen szó a Fekete Özvegyről vagy bármelyik másik címről.

Bob Chapek

Magyarul nincs más dolgunk, mint várni, hogy kiderüljön, mikor fogják bemutatni a várva-várt filmet. Már csak március közepén járunk, mondhatni rengeteg ideje maradt a stúdiónak meghozni ezt a nehéz döntést, de valószínűleg április közepére már okosabbak leszünk, addig sok minden kiderül, ahogy az is, itthon kinyitnak-e addig a mozik.

Fekete Özvegy
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.