Új mutánsok

A Disney tisztázta az Új mutánsok és a Marvel Moziverzum közötti kapcsolatot

A Disney egy pénteki hírben arról írt, hogy az Új mutánsok lehet az első film, amit a Marvel Moziverzum alatt mutatnak be.

A Disney egy pénteki hírben arról írt, hogy az Új mutánsok lehet az első film, amit a Marvel Moziverzum alatt mutatnak be.

Sok rajongó felkapta a fejét a pénteken szétküldött D23-as hírlevél után, amelyben a Disney üdvözölte az Új mutánsokat, akik beléptek a Marvel Moziverzumba. Nyilvánvaló, hogy hatalmas hiba volt, mert sokan tényként vették, hogy a Fox éra után az Új mutánsok lehet az első X-Men-film, amivel a Disney újraindítja a halott franchiset. Természetesen erről szó sincs, a stúdió törölte a hírt, és tagadta, hogy Josh Boone alkotása kapcsolatban állna a Marvel Studios univerzumával.

Nem volt teljesen alaptalan a feltevés, hiszen a filmet két évre a polcra tették, és a korábbi hírekkel ellentétben az újraforgatásokra nem került sor, ami gyökeresen megváltoztatta volna a film tónusát. Josh Boone rendező múlt héten megerősítette, hogy eredeti vágásban mutatják be a filmet, vagyis sem a Fox, sem a Disney nem módosított semmit a filmben.

Mivel a filmet a Disney fogja bemutatni, adta magát a dolog, hogy ez legyen az első film, amivel a Disney elkezdi integrálni a mutánsokat az univerzumba, összeköti a Marvel Moziverzum karaktereit a mutánsokkal, ám az igazság nem ez. De még messze van a film bemutatója, a vezetőknek is marad elég idejük, hogy átgondolják a dolgot, és talán arra jussanak, hogy az Új mutánsokat is a Marvel Moziverzum színei alatt mutassák be, ahogy arról a hírlevél is szólt.   

Új mutánsok
Total
1
Shares
Previous Article
Sólyomszem

Értesülések szerint a vártnál később mutatják be a Sólyomszem-sorozatot

Next Article

Miért nem tudunk még mindent a nextgen konzolokról?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!