Dzsungeltúra

A Disney megerősítette a Dzsungeltúra folytatást

Gyakorlatilag a komplett első rész stábja visszatér.

Júliusban mutatták be a filmet, majd röviddel a premier után már a folytatást is belengették. Egy ideje már pletykáltak a folytatásról, de a Disney csak most erősítette meg, hogy a Disneyland egyik legnagyobb attrakcióját a filmvásznon bemutató kalandja folytatódik élőszereplős alakban. A stúdió elárulta, hogy már fejlesztés alatt áll a második részre, miután a Dzsungeltúra bevétele átlépte már a 100 millió dollárt is.

Úgy tűnik, hogy A Karib-tenger kalózai franchise után megvan a mikiegeres cég következő nagy dobása – persze arról sem feledkeztek meg, készül a reboot Margot Robbie főszereplésével. A The Hollywood Reporter értesülése szerint a Disney egy új Dzsungeltúra-filmen dolgozik jelenleg is. Miután az első részben annyira jól működik a kémia Dwayne „A Szikla” Johnson és Emily Blunt között, csöppet sem meglepő, hogy a duó visszatér Frank Wolff és Dr. Lilly Houghton szerepében. Nemcsak a színészek, de várhatóan a stáb nagy része visszatér majd a második menetre, beleértve Jaume Collet-Serra rendezőt és Michael Green írótársát.

A filmet egyszerre mutatták be a mozikban és a Disney+ streamingszolgáltatón Premier Access címkével, azaz harminc dolláros felárért volt csak megtekinthető online a tartalom. Picit nehezen mozdult meg ez a hajó az Amazonason, de végül sikerült meglovagolni a folyó a vad sodrását, s kasszasikert ért a Disneynek. Miközben a Dzsungeltúra beváltotta hozzá fűzött reményeket, addig a modell miatt Scarlett Johansson perben áll a stúdióval, amiért a Fekete Özvegy című filmet egyszerre mutatták be a mozikban és online.

Maga a sztori nem lesz új-keletű, hiszen az alapot a Disneyland-i attrakció adta, ahol a vendégek csónakokra szállnak, útjuk során pedig veszélyes állatokkal találkoznak, míg el nem jutnak a kincsig. Ennek a kalandnak ízelítője már magyar szinkronnal is nézhető. A kaland középpontjában Dr. Lily Houghton (Emily Blunt) kutató áll majd, aki Londonból az Amazon dzsungelébe utazik. Itt találkozik majd a szellemes Frank Wolff (Johnson) hajókapitánnyal, hogy a rozzant és rozsdás hajóval lehajózzanak a La Quila folyón.

Dzsungeltúra
Total
18
Shares
Previous Article
Top Gun

Tom Cruise nem csinálta volna meg a Top Gun folytatását, hacsak nem szerepel benne Val Kilmer

Next Article
Rogue

Hivatalosan is készül A feláldozhatók 4., a női főszerepben Megan Fox

Related Posts