Főoldal Filmek A Disney még mindig nem mondott le arról, hogy elkészüljön A Karib-tenger kalózai Margot Robbie főszereplésével
Filmek

A Disney még mindig nem mondott le arról, hogy elkészüljön A Karib-tenger kalózai Margot Robbie főszereplésével

Jerry Bruckheimer most megerősítette, hogy nem egy, hanem tényleg két különböző film készül, ráadásul Johnny Deppet is szívesen látná.

287
A Karib-tenger kalózai

Utoljára 2017-ben bontott vitorlákat a Fekete Gyöngy, A Karib-tenger kalózai-franchise ötödik filmje, a Salazar bosszúja pedig annyira nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, igaz a rajongók sokkal jobban szerették, mint a negyedik részt. Azóta tengernyi folytatás ötlete látott napvilágot, de aki ki akart igazodni ezeken, az könnyen zátonyra futhatott.

Legutóbb Jerry Bruckheimer megerősítette, hogy elvileg rebootolják a franchise-t, emellett pedig a legbiztosabbnak Redd karakterére fókuszáló film tűnt, Margot Robbie főszereplésével, a kérdés az volt, hogy a kettőt egyben képzelik-e el az alkotók. Most az Entertainment Weekly-nek Bruckheimer megerősítette, hogy ez két külön vállalkozás.

Ez két különböző film. Reméljük, hogy mindkettő elkészül, s azt hiszem, a Disney is nagyon szeretné, ha megvalósulna Margot filmje” – mondta. A színésznő 2022-ben nem nyilatkozott túl bizakodóan a Vanity Fairnek a filmje kapcsán.

Volt egy ötletünk, és egy ideje, már régóta dolgoztunk rajta, ebben inkább egy női főszereplő lenne – nem csak ő, de egy másfajta történet lenne -, amiről azt gondoltuk, hogy nagyon király lett volna, de azt hiszem, nem akarják megcsinálni.

Most úgy tűnik mégsem mondtak még le Margot Robbie filmjéről sem, sőt párhuzamosan fejlesztik. Brucheimer azt sem zárta ki, hogy a másikban Johnny Depp visszatérjen Jack Sparrow szerepében, függetlenül a reboot tényétől.

Az egy reboot, de ha rajtam múlna, ő is benne lenne. Szeretem őt. Jó barátom. Csodálatos művész és egyedi megközelítésű színész. Ő alkotta meg Jacket. Mindaz nem volt leírva, hanem ő csinált egy Pepé Le Pew és Keith Richards keveréket. Az volt az ő értelmezése Jack Sparrowról.

A rebootról egyelőre annyit tudni, hogy a The Last of Us alkotója, Craig Mazin is dolgozott a történeten, illetve Ted Elliot, az eredeti forgatókönyvíró, továbbá azt, hogy középpontban “egy fiatalabb kalózcsapat áll, akik egy rejtett kincset keresnek”. A tavalyi írói és színésztrájkok miatt azonban ez a produkció is teljesen leállt. Robbie filmjének középpontjában Jack egyik nagy riválisa Redd állna, aki az eredeti A Karib-tenger kalózai kalandból lehet ismerős azoknak, akik kipróbálták Disneylandben. Erről a filmről ezen kívül semmit sem tudunk.

Ugyan hivatalosan még sosem rebootolták a franchise-t, a harmadik film után több következetlenség is felütötte a fejét, a legtöbb az ötödik film során, ilyen szempontból egy teljesen új, külön kalóztörténettel a reboot fogalma nem annyira tiszta. Mindenesetre az eredeti vidámparki látványosság története egy elátkozott kincs utáni hajszáról szól, melyet egy szigeten rejtettek el. Ezt dolgozta fel már az első film is, így a legvalószínűbb, hogy újra ezt veszik elő csak más megközelítésből. Ebben a történetben szerepel Redd is, ezért adta magát, hogy ő legyen a reboot főszereplője, viszont így most kérdéses, az ő hajója merre visz majd.

Redd

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

gravity falls Rejtélyek városkája
Sorozatok

Visszatérhet a Rejtélyek városkája

Lehet, hogy egyszer még eltölthetünk egy újabb nyarat Gravity Fallsban?