Főoldal Sorozatok A Disney+ leleplezte a Titkos invázió pontos megjelenési dátumát
Sorozatok

A Disney+ leleplezte a Titkos invázió pontos megjelenési dátumát

A leírás alapján nem kell sokat várni az idei év első Marvel-sorozatára.

581
Titkos invázió

Az idei évben is lesznek sorozatok a Marvel Moziverzumból, bár ezek egyike sem kapott még hivatalos megjelenési időpontot. Egészen eddig a pontig, mivel a Disney+ felületén a hamarosan érkező produkciók listájára felkerült a Samuel L. Jackson és Emilia Clarke főszereplésével forgatott Titkos invázió pontos megjelenési napja.

A Disney+ streamingszolgáltató leírása alapján alig három hónap múlva érkezik a Marvel Studios legújabb sorozata. A stúdió várhatóan legalább három sorozatot fog bemutatni idén, szemben a korábbi öttel ellentétben, de panaszra így sem lesz okunk, hiszen a Titkos invázió mellett érkezik az eddigi legjobb sorozat, a Loki következő évada Tom Hiddleston-nal a főszerepben.

Bár hivatalos bejelentés még nem történt, a Titkos invázió megjelenési időpontja már olvasható a Disney+-os listán, és 2023. június 21-i premierdátummal érkezik majd az idei első Marvel-sorozat. Részleteket továbbra sem osztottak meg a sorozat cselekményéről, de a mellékelt leírásból kiderült, hogy Nick Fury-t és Talos-t követhetjük majd nyomon a sorozatban, amint “egy Skrull frakció ellen harcolnak, akik évek óta beszivárogtak a Földre”.

Secret Invasion Show Page

A Marvel Kapitány után Samuel L. Jackson és Ben Mendelsohn újra találkoznak, és Fury, illetve Talos szerepében láthatjuk majd őket. Hozzájuk csatlakozik Olivia Colman, aki a pletykák szerint Union Jack egyik variánsát alakítja majd, valamint Emilia Clarke, aki talán Abigail Brandet alakítja majd, de még az ő szerepét sem erősítették meg, hogy pontosan melyik karaktert játssza, bár találgatások voltak a titokzatos szerepéről, és néhány hónapja a Marvel is látszólag leleplezte.

Kingsley Ben-Adir a gonosztevő Gravik szerepében lesz látható. Szerepelni fog még Cobie Smulders mint Maria Hill, Don Cheadle mint James Rhodes ezredes és Martin Freeman mint Everett K. Ross. A sorozatot az Armor Wars című film felvezetőjeként írták le, vagyis a két produkció szorosan kapcsolódik majd egymáshoz.

A minisorozatot rendezte Thomas Bezucha (Let Him Go) és Ali Selim (The Looming Tower), a forgatókönyvön pedig a Mr. Robot írója, Kyle Bradstreet dolgozott.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatok

Ki lehet Az akolitus titokzatos Sith mestere?

Az akolitus 4. epizódja felfedhette a titokzatos Sith mester kilétét.

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...