Főoldal Sorozatok A Marvel véletlenül leleplezte, hogy Emilia Clarke kit játszik a Disney+ Titkos invázió sorozatában
Sorozatok

A Marvel véletlenül leleplezte, hogy Emilia Clarke kit játszik a Disney+ Titkos invázió sorozatában

Egy sokkal izgalmasabb szerepet játszhat a Trónok harca egykori színésznője.

381
Titkos invázió

Úgy tűnik, végre kiderült Emilia Clarke titokzatos szerepe a Titkos invázió című sorozatban, és sokkal nagyobb névről van szó, mint azt a korábbi hírek sugallták. Rengeteg találgatás látott napvilágot azzal kapcsolatban, hogy kit fog alakítani Emilia Clarke. A Trónok harca egykori sztárja az MCU egyik legnagyobb felfedezettje most, így érthető a karaktere körüli titkolózás.

Korábban arról beszéltek, hogy Clarke egy G’iah nevű Skrull-t fog alakítani, de az új bizonyítékok most arra utalnak, hogy egy sokkal nagyobb nevet fog alakítani a képregényekből. A sorozat hivatalos fiókja a Tenoron posztolt egy GIF-et, amiben Clarke karaktere látható, és a fájl neve “Its The Beginning Abigail Brand GIF”. Ebből az következik, hogy a színésznő egy olyan karaktert játszik a Disney+ készülő sorozatában, aki sokkal fontosabb, mint egy random alakváltó.

A képregényekben Abigal Brand a S.W.O.R.D. igazgatója, egy olyan csoportot vezet, amivel már a WandaVízió című sorozatban is találkoztunk egy rövid időre, és akinek az új vezetője Monica Rambeau lesz a folytatásban. A sorozatban nem kaptunk említést Abigal Brandre, de ennek oka lehet, a Titkos invázió egyfajta eredettörténetként szolgál majd a karakter számára (és végül ő veszi át a csoport irányítását, miután segít Nick Fury-nak megállítani a betolakodókat).

A feljebb leírtak nem hivatalos információk, pusztán találgatások, magyarul félrevezethetők is lehetnek, azt leszámítva, hogy Emilia Clarke kit fog majd életre kelteni a Marvel Studios új sorozatában. Izgalomra adhat okot egy másik fontos dolog a karakterről, mégpedig az X-Menhez fűződő kapcsolata miatt, hogy a karakter lényegében az új Fury lesz, aki a Föld leghatalmasabb hőseinek összekötőjeként szolgál a jövőbeni kozmikus kalandok során.

A Titkos invázió valamikor 2023 tavaszán kerül bemutatásra, de várhatóan az év végén a Disney+ többet is elárul majd a pontos menetrendről.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.