x
Sorozatok

Kiderülhetett, kit játszik Emilia Clarke a Titkos invázió-sorozatban

Csak nem egy alakváltó Skrullt alakít Emilia Clarke?

Kiderülhetett, kit játszik Emilia Clarke a Titkos invázió-sorozatban
  • Publishedaugusztus 16, 2022

A Titkos invázió továbbra is a Marvel Studios egyik legérdekesebb Disney+ tévésorozata, legfőképpen azért, mert az adaptáció eltér a képregényektől. Az egy epikus, Bosszúállók-film méretű eseménytörténet volt. Ezzel szemben a tévésorozat Nick Furyra és Maria Hillre fókuszál majd, akik egy küldetés során megpróbálják majd kiszúrni a Skrullokat, akik időközben beépültek szerte a Földön.

Sok intrikát olvashattunk Emilia Clarke szerepe körül a Disney+ sorozatában. A Marvel Studios érthető okok miatt nem árulta el, hogy kit fog játszani a Trónok harca sztárja, azonban egy friss jelentés talán véget vetett a találgatásnak. Voltak olyan találgatások, hogy a sorozat sokat merít majd a 2019-es Meet the Skrulls címen futó képregényből, és ezzel lehet kapcsolatos Clarke szerepe is a sorozatban.

Úgy tűnik, a Trónok harca sztárja G’iah-t fogja játszani, egy Skrull-t, aki abban a képregénysorozatban debütált, amelyet Robbie Thompson író és Nico Henrichon művész írt. Az alakváltó kezdetben segített társainak megszállni a Földet, majd átállt a másik oldalra, amikor rájött, hogy népe brutális dolgokra is hajlandó, hogy megszerezze magának a bolygót. G’iah és férje egy ideig valóban Pepper Pottsnak és Tony Starknak adták ki magukat, és arra számítunk, hogy a karakter kulcsszereplő lesz a Titkos invázió-sorozatnak.

Többen örültek volna annak, ha Clarke Veranke-t játssza, a Skrull királynőt, aki a Föld invázióját vezette, és Spider-Womannek adta ki magát. Sokan azzal sem értenek egyet, hogy a történetszál elveszik a The Multiverse Saga sűrűjében. Nem világos, hogy a The Marvels mennyire fog kapcsolódni a sorozathoz, miközben azt is nehéz elképzelni, hogy a Skrull invázió a Földön olyan fontos lenne ahhoz képest, amire a Bosszúállók: Kang-dinasztia és a Bosszúállók: Titkos háborúk két filmmel terveznek.

A Titkos invázió premierje 2023 elején lesz a Disney+-on, hivatalosan ez lesz a Marvel Moziverzum 5. fázisának első produkciója.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.