Wide Screen
Image default
Filmek

A Disney Alien, A majmok bolygója és Kingsman filmeken fog dolgozni

A Disney vezetői múlt éjjel a CinemaConon bejelentették, hogy életben tartják a kulcsfontosságú franchiseokat.

A Disney vezetői múlt éjjel a CinemaConon bejelentették, hogy életben tartják a kulcsfontosságú franchiseokat.

A Disney is képviseltette magát a Las Vegas-i CinemaCon eseményen, ahol Alan Horn, a Disney filmrészleg vezető embere megerősítette, hogy a The Walt Disney vállalat folytatni kívánja a 20th Century Fox valamennyi nagysikerű franchiseát. Horn úgy fogalmazott, hogy a stúdió határozottan azon a véleményen van, hogy a Fox szellemében új történetekkel bővítsék, folytassák az eddigi palettát.

Az igazgató olyan kasszasikereket sorakoztatott fel a folytatások mellett, mint az Alien, az Avatar, a Kingsman, Az útvesztő és A majmok bolygója. Ezek egytől-egyig korábban a 20th Century Fox tulajdonában voltak, azonban a felvásárlással már a Disney birtokába kerültek, így a jövőben a mikiegeres cég dönt valamennyi blockbuster sorsáról. A nagy alkotásokból jelenleg egy forog is, mégpedig James Cameron munkálkodik a 2009-es Avatar második részén, de már a harmadikon is dolgoznak, s amennyiben olyan sikeres lesz, mint az első rész, akkor jöhet a negyedik és ötödik rész belőle. Jól látszik, hogy a Disneyn semmi sem fog múlni, ha a rajongók szeretni fogják, akkor jöhetnek az újabb részek.

Nem szabad elfelejtenünk azt sem, hogy év végén indul a Disney+ streamingszolgáltatás, ami megint csak számtalan filmnek, sorozatnak adhat otthon a jövőben, így akár még a napokban kitudódott Alien élőszereplős sorozat is elkészülhet. Nem tudjuk viszont, hogy a Disney mit szándékozik tenni az X-Menekkel és a Fantasztikus Négyes karakterekkel, a Fox szellemében kívánja folytatni vagy esetleg beolvasztják őket a Marvel Moziverzumban, mint ahogy Deadpool jövője is kérdőjeles még, hogy csatlakozik-e a többi Marvel szereplőhöz, vagy önálló utakat jár be a szájhős.

Alan Horn

Még több a témában...

Disney-filmek reggeltől estig – tölts egy mesés napot az HBO-val!

Kévés Bence Mihály

A Disney ismét eltolta a Mulan premierjét

Vigh Martin

Margot Robbie lesz az új A Karib-tenger kalózai főszereplője

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat