Disney Alien Kingsman A majmok bolygója

A Disney Alien, A majmok bolygója és Kingsman filmeken fog dolgozni

A Disney vezetői múlt éjjel a CinemaConon bejelentették, hogy életben tartják a kulcsfontosságú franchiseokat.

A Disney vezetői múlt éjjel a CinemaConon bejelentették, hogy életben tartják a kulcsfontosságú franchiseokat.

A Disney is képviseltette magát a Las Vegas-i CinemaCon eseményen, ahol Alan Horn, a Disney filmrészleg vezető embere megerősítette, hogy a The Walt Disney vállalat folytatni kívánja a 20th Century Fox valamennyi nagysikerű franchiseát. Horn úgy fogalmazott, hogy a stúdió határozottan azon a véleményen van, hogy a Fox szellemében új történetekkel bővítsék, folytassák az eddigi palettát. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Az igazgató olyan kasszasikereket sorakoztatott fel a folytatások mellett, mint az Alien, az Avatar, a Kingsman, Az útvesztő és A majmok bolygója. Ezek egytől-egyig korábban a 20th Century Fox tulajdonában voltak, azonban a felvásárlással már a Disney birtokába kerültek, így a jövőben a mikiegeres cég dönt valamennyi blockbuster sorsáról. A nagy alkotásokból jelenleg egy forog is, mégpedig James Cameron munkálkodik a 2009-es Avatar második részén, de már a harmadikon is dolgoznak, s amennyiben olyan sikeres lesz, mint az első rész, akkor jöhet a negyedik és ötödik rész belőle. Jól látszik, hogy a Disneyn semmi sem fog múlni, ha a rajongók szeretni fogják, akkor jöhetnek az újabb részek.

Nem szabad elfelejtenünk azt sem, hogy év végén indul a Disney+ streamingszolgáltatás, ami megint csak számtalan filmnek, sorozatnak adhat otthon a jövőben, így akár még a napokban kitudódott Alien élőszereplős sorozat is elkészülhet. Nem tudjuk viszont, hogy a Disney mit szándékozik tenni az X-Menekkel és a Fantasztikus Négyes karakterekkel, a Fox szellemében kívánja folytatni vagy esetleg beolvasztják őket a Marvel Moziverzumban, mint ahogy Deadpool jövője is kérdőjeles még, hogy csatlakozik-e a többi Marvel szereplőhöz, vagy önálló utakat jár be a szájhős.

Alan Horn

Total
45
Shares
Previous Article
Terminátor

Hivatalos képeket kaptunk a Terminátor: Sötét végzet főszereplőiről

Next Article
Bosszúállók: Végjáték

Leírást kaptunk a CinemaConon bemutatott Bosszúállók: Végjáték előzetesről

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!