Főoldal Filmek A Démonok között-univerzumban nevelkedett rendezővel készül a Démonok között 4.
Filmek

A Démonok között-univerzumban nevelkedett rendezővel készül a Démonok között 4.

A Démonok között veterán írója mellett egy veterán rendezőt is kap a negyedik film.

456
Démonok között
Forrás: Warner Bros.

James Wan producer korábban már elárulta, hogy negyedik résszel lezárul a régóta futó filmsorozat, de még nem kell temetni franchise-t, mivel a filmek után sorozattal bővül majd az HBO Max műsorán. Egy ideje már tudjuk, hogy a Démonok között 4. a franchise veterán írójával készül, most pedig arról jelentettek, hogy visszatér egy másik veterán.

A The Hollywood Reporter adta hírül, hogy Michael Chaves tárgyalásokat folytat a film rendezéséről, amelyet állítólag a fő Démonok között-sorozat utolsó filmjeként harangoznak be. Ennek kapcsán a Warner Bros. vezére a 2023-as Las Vegas-i CinemaConon azt mondta, hogy a The Conjuring: Last Rites (magyarul a Démonok között: Utolsó kenet) címmel érkezik a negyedik film, bár a lap értesülései szerint a filmet jelenleg egyszerűen csak Démonok között 4. néven emlegetik.

Chaves számára nem jelent idegen terepet a Démonok között-univerzum, hiszen ő rendezte a 2021-es Démonok között 3 – Az ördög kényszerített című filmet, valamint a tavaly bemutatott Az apáca II spinoff-filmet. A rendező 2019-ben A gyászoló asszony átka című filmmel debütált rendezőként, bár Chaves többször is elmondta, hogy az első filmje hivatalosan nem ebben az univerzumban játszódik.

A Démonok között 4. cselekményének részletei egyelőre nem ismertek, de állítólag David Leslie Johnson-McGoldrick dolgozik a film forgatókönyvén, aki James Wan rendezővel közösen írta a harmadik részt.

Fontos kiemelni, hogy a Démonok között messze túlmutat Ed és Lorraine Warren történetein, és időközben egy egész filmes univerzum rajzolódott ki. A Démonok között-filmek mellett több kiegészítő történetet is kaptunk az évek során, kezdve az Annabelle-történetekkel, majd Az apácával. Ezekkel a spinoff-okkal a franchise együttesen 2,1 milliárd dollárt hozott világszerte, amivel minden idők legnagyobb bevételt hozó horrorfranchise-ává nőtte ki magát.

Démonok között
Forrás: Warner Bros.
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

3 Hozzászólások

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Az apáca 2.
Filmek

A rendező szerint Az apáca 2. lesz a Démonok között univerzum legfélelmetesebb filmje

Jó hírt kaptak a horror szerelmesei, hogy Az apáca 2. minden tekintetben...

Démonok között
Filmek

James Wan szerint a Démonok között 4. lehet a franchise utolsó része

A Démonok között 4. részéről kérdezték a producert, amikor belengette a franchise...