Főoldal Filmek James Wan szerint a Démonok között 4. lehet a franchise utolsó része
Filmek

James Wan szerint a Démonok között 4. lehet a franchise utolsó része

A Démonok között 4. részéről kérdezték a producert, amikor belengette a franchise végét.

865
Démonok között
Forrás: Warner Bros.

Két hónappal azután, hogy a hírek szerint a New Line Cinema a Démonok között 4. rész fejlesztésébe kezdett, a franchise producere és rendezője, James Wan végre megszólalt, hogy mi újság a projekttel kapcsolatban, hogy haladnak a munkával, és mi vár az univerzumra. Sajnos sok jóra nem számíthatunk, mert könnyen lehet, hogy a negyedik rész egyben a franchise utolsó darabja.

A Colliderrel beszélgetve Wan megerősítette, hogy jelenleg nem sietik el, hogy megtalálják a megfelelő Warren-sztorit az Démonok között 4. részéhez, különösen, ha az potenciálisan lezárhatja a nagysikerű horrorfranchiset.

Igen, jelenleg is dolgozunk rajta. A Démonok között-filmekkel kapcsolatban elmondható, nagyon nagy becsben tartjuk [őket]. És ezért szeretnénk időt szánni arra, hogy biztosak legyünk benne, hogy jól csináljuk, hogy a cselekmények folyásával belátást adhassunk a Warren-történetek érzelmeibe. Biztosak szeretnénk lenni abban, hogy ez a megfelelő út, akár egy potenciális befejezés.

James Wan

Bár jó hírekkel szolgált a készülő negyedik részről, hogy a sok kritikát kapott harmadik rész után jobban felépítik a történetet, a franchise sorsa mégis bizonytalan, hiszen amikor Want arról kérdezték, hogy a negyedik rész után milyen jövő vár a franchisera, kissé bizonytalan választ kaptunk: “Soha nem tudhatjuk. Soha nem lehet tudni. Majd meglátjuk.” Valószínűleg sok múlik majd azon, milyen fogadtatásban részesül, milyen kritikát kap a film és a rajongóknak mennyire fog tetszeni.

A Démonok között 4. rész forgatókönyvén ezúttal is David Leslie Johnson-McGoldrick dolgozik, ő jegyezte az előző két rész forgatókönyvét is. A producerek, James Wan és Peter Safran visszatérnek a sorozathoz, csakúgy mint a franchise sztárjai, Patrick Wilson és Vera Farmiga, Ed és Lorraine Warren paranormális nyomozók szerepébe.

Démonok között
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Démonok között
Filmek

A Warner Bros. kitűzte az utolsó Démonok között premierjét

Kiderült, mikor láthatjuk a Démonok között utolsó filmjét.

Démonok között
Filmek

A Démonok között-univerzumban nevelkedett rendezővel készül a Démonok között 4.

A Démonok között veterán írója mellett egy veterán rendezőt is kap a...

Aquaman és az Elveszett Királyság
Filmkritikák

Aquaman és az Elveszett Királyság kritika

Látványban előrelépés, történetben gyengébb lett az Aquaman folytatása.