x
Close


Közelgő események

Filmek

James Wan szerint a Démonok között 4. lehet a franchise utolsó része

A Démonok között 4. részéről kérdezték a producert, amikor belengette a franchise végét.

James Wan szerint a Démonok között 4. lehet a franchise utolsó része
  • Publishedjanuár 3, 2023

Két hónappal azután, hogy a hírek szerint a New Line Cinema a Démonok között 4. rész fejlesztésébe kezdett, a franchise producere és rendezője, James Wan végre megszólalt, hogy mi újság a projekttel kapcsolatban, hogy haladnak a munkával, és mi vár az univerzumra. Sajnos sok jóra nem számíthatunk, mert könnyen lehet, hogy a negyedik rész egyben a franchise utolsó darabja.

A Colliderrel beszélgetve Wan megerősítette, hogy jelenleg nem sietik el, hogy megtalálják a megfelelő Warren-sztorit az Démonok között 4. részéhez, különösen, ha az potenciálisan lezárhatja a nagysikerű horrorfranchiset.

Igen, jelenleg is dolgozunk rajta. A Démonok között-filmekkel kapcsolatban elmondható, nagyon nagy becsben tartjuk [őket]. És ezért szeretnénk időt szánni arra, hogy biztosak legyünk benne, hogy jól csináljuk, hogy a cselekmények folyásával belátást adhassunk a Warren-történetek érzelmeibe. Biztosak szeretnénk lenni abban, hogy ez a megfelelő út, akár egy potenciális befejezés.

James Wan

Bár jó hírekkel szolgált a készülő negyedik részről, hogy a sok kritikát kapott harmadik rész után jobban felépítik a történetet, a franchise sorsa mégis bizonytalan, hiszen amikor Want arról kérdezték, hogy a negyedik rész után milyen jövő vár a franchisera, kissé bizonytalan választ kaptunk: “Soha nem tudhatjuk. Soha nem lehet tudni. Majd meglátjuk.” Valószínűleg sok múlik majd azon, milyen fogadtatásban részesül, milyen kritikát kap a film és a rajongóknak mennyire fog tetszeni.

A Démonok között 4. rész forgatókönyvén ezúttal is David Leslie Johnson-McGoldrick dolgozik, ő jegyezte az előző két rész forgatókönyvét is. A producerek, James Wan és Peter Safran visszatérnek a sorozathoz, csakúgy mint a franchise sztárjai, Patrick Wilson és Vera Farmiga, Ed és Lorraine Warren paranormális nyomozók szerepébe.

Démonok között
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.