Főoldal Filmek A franchise veterán írója dolgozik a Démonok között 4. forgatókönyvén
Filmek

A franchise veterán írója dolgozik a Démonok között 4. forgatókönyvén

Már fejlesztés alatt a Démonok között 4. része.

439
Démonok között
Forrás: Warner Bros.

James Wan rendező és producer néhány évvel ezelőtt egy horror univerzumot teremtett a Démonok között című első résszel. Azóta két folytatás is készült, de a kissé csalódást keltő Démonok között – Az ördög kényszerített része után Ed és Lorraine Warren hamarosan visszatérnek a filmvászonra, ugyanis már készül a negyedik rész forgatókönyve. A The Hollywood Reporter adta hírül, hogy David Leslie Johnson-McGoldrick írja az új filmet.

Johnson-McGoldrick számára nem ismeretlen a Démonok között univerzuma, hiszen ő írta a franchise második filmjét, valamint a 2021-es Démonok között 3. részét is, ami a kritikák ellenére egészen jól kezdett a mozik kasszáinál, a bemutatáskor az első helyre ugrott a bevételi listákon. Johnson-McGoldrick írta a nagy érdeklődéssel várt Aquaman folytatását, az Aquaman és az elveszett királyság című filmet is.

A cím nélküli Démonok között 4. producerei visszatérnek az új részre, James Wan és Peter Safran fixen beálltak a franchise valamennyi része mögé. A készítők mellett a franchise sztárjai, Patrick Wilson és Vera Farmiga – akik a filmben Ed és Lorraine Warren paranormális nyomozókat alakítják – várhatóan szintén visszatérnek korábbi szerepükben, bár egyelőre még nem született megállapodás.

Az eredeti Démonok között című filmet 2013-ban mutatták be, és hatalmas siker volt, 320 millió dollárt hozott világszerte, és rövid időn belül az egyik legjövedelmezőbb horrorfilmjévé nőtte ki magát a mozikban. Azóta a franchise sikere is robbanásszerűen megnőtt, több mint 2 milliárd dolláros összbevételt hozott a kasszáknál, és a franchise főalkotásai mellett úgynevezett spinoff is születtek, mint például Az apáca, ami hamarosan folytatást is kap. A filmet jelenleg Franciaországban forgatják.

Démonok között
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Démonok között
Filmek

A Démonok között-univerzumban nevelkedett rendezővel készül a Démonok között 4.

A Démonok között veterán írója mellett egy veterán rendezőt is kap a...

Aquaman és az Elveszett Királyság
Filmkritikák

Aquaman és az Elveszett Királyság kritika

Látványban előrelépés, történetben gyengébb lett az Aquaman folytatása.

Aquaman és az Elveszett Királyság
Filmek

Horrorelemekben és vízi zombikban is gazdag lesz az Aquaman és az Elveszett Királyság

James Wan visszatér a gyökerekhez az Aquaman és az Elveszett Királyság kamerái...