Főoldal Filmek A Deadpool 3. promóciós képén végre Rozsomák maszkját is láthatjuk
Filmek

A Deadpool 3. promóciós képén végre Rozsomák maszkját is láthatjuk

Rozsomák jelmezét tetőtől talpig a Marvel-képregényekből vették.

472
Deadpool 3.
Forrás: 20th Century Studios

A szivárogtatások után a Marvel Studios tavaly már megosztott egy hivatalos képet a visszatérő Rozsomákról, de eddig rejtegették a hős teljes jelmezét. Most azonban új promóciós kép látott napvilágot a Deadpool 3-hoz, melyen a szájhős (Ryan Reynolds) és Rozsomák (Hugh Jackman) teljes öltözékben feszít és egy ikonikus pózban láthatjuk őket.

Egyelőre be kell érnünk ezekkel a képekkel, de a pletykák szerint az idei Super Bowl alatt bemutatják az első rövid ízelítőt a filmből. Addig is, egy korai ízelítőt kaptunk a Marvel Studios várva várt egyetlen idei filmjéből, hogy milyen lesz Rozsomák maszkja. Deadpool és Rozsomák kerültek a középpontba; mindketten olyan pózban, amivel sokszor találkozhattunk a képregények borítóin. És ez az első alkalom, amikor Rozsomák maszkját is láthatjuk egy promóciós anyagon. Nem is olyan régen kiszivárgott egy mock-up, de most végre láthatjuk, hogy a Deadpool 3.-ban Logan egyenesen a képregények lapjairól emelte fel a maszkját.

Hugh Jackman mellett több vendégszereplője is lesz a filmnek, mert pletykálnak Vihar, Ciklon és Jaan Grey felbukkanásáról is, de talán még Channing Tatum is megkapja a várva várt lehetőséget. Egy nemrég megjelent pletyka szerint Liev Schreiber is visszatér az X-Men kezdetek: Farkas után Victor Creed szerepében. Az egyetlen nagy visszatérő, akit a szaksajtó már megerősített, Jennifer Garner mint Elektra, de ezt még Garner nem erősítette meg egyik interjújában sem.

Ryan Reynolds és Hugh Jackman mellett többen visszatérnek az előző két részből, köztük Karan Soni (Dopinder), Leslie Uggams (Blind Al), Morena Baccarin (Vanessa), Stefan Kapicic (Colossus), Brianna Hildebrand (Negasonic Teenage Warhead), Shioli Kutsuna (Yukio) és Rob Delaney (Peter).

Emma Corrin várhatóan a gonosz Cassandra Novát alakítja majd, míg Matthew Macfadyen feltehetően az Idővariációs Hatóság egy Paradox nevű ügynökét fogja alakítani.

A jelenlegi tervek szerint a Deadpool 3. 2024. július 26-án kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.