Főoldal Filmek A Deadpool 3. veterán színésze elárulta, hogy miben változott nagyot a franchise a Disney vezetése alatt
Filmek

A Deadpool 3. veterán színésze elárulta, hogy miben változott nagyot a franchise a Disney vezetése alatt

Van okunk az aggodalomra a Deadpool 3. korhatár-besorolása miatt?

236
Deadpool
Forrás: 20th Century Studios

Amikor a Walt Disney Company felvásárolta a 20th Century Foxot, a rajongók azon kezdtek tűnődni, hogy mi lesz a szeretett karaktereikkel, hogy Deadpool, vagy az X-Men és a Fantasztikus Négyes szereplői mikor debütálnak a Marvel Moziverzumban. De másért is izgatottak voltak, hogy a Disney megtartja-e a korhatáros-besorolásokat ezeknél a filmeknél, hiszen a Deadpool első két része 16-os karikát kapott.

A filmekben Dopindert alakító Karan Soni a ComicBook kérdésére válaszolva elárulta, hogy a rajongóknak egyáltalán nem kell aggódniuk a film miatt, hogy a Disney korlátozza őket a témában. A forgatáson tapasztalt dolgok megerősítik mindazt, amit korábban a Disney vezetője, majd később Kevin Feige is nyilatkozott, miszerint nem szeretnék megváltoztatni a franchise-t, a cél továbbra sem az, hogy egy család-barát akciófilmet csináljanak a Marvel nagyszájú szuperhőséből. A film hangnemben hű marad a korábbi két részhez.

Elkezdtem dolgozni a filmen, így elmondhatom, hogy ugyanolyan, mint a másik kettő. Ugyanolyan kemény R-besorolású lesz. Rengeteg kemény dolog kap szerepet benne. Szóval nem érzem másnak. Az egyetlen dolog, ami számomra más, hogy ezúttal nem kaptam meg a forgatókönyvet. A másik kettőnél megkaptuk, ez egy nagy különbség, legalábbis számomra, ahogy a Marvel Moziverzum működik a Fox érához képest. Annyira szigorúak. Szóval csak foszlányokat láttam abból, amiben benne vagyok.

Karan Soni

Az akkori 20th Century Fox felvásárlásának egyik kulcsfontosságú eleme volt, hogy a 20th Century Studios új néven külön márkát tartsanak fenn, ami már lehetővé teszi, hogy R-kategóriás projekteken is ügyködhessenek. Mivel a Deadpool-franchise a kezdetektől fogva R-kategóriás volt, úgy tűnik, hogy ez a tendencia folytatódik, bár azzal, hogy Deadpool bizonyos tekintetben szerepet játszik a Marvel Moziverzum életében is, ez még nem jelenti azt, hogy az MCU más projektjei hangnemében követnék a magasabb besorolást.

Ryan Reynolds címszereplője és Rozsomák mellett a franchise veteránjai, Karan Soni (Dopinder), Leslie Uggams (Blind Al), Morena Baccarin (Vanessa), Stefan Kapicic (Colossus), Brianna Hildebrand (Negaszonikus Tini Torpedó), Shioli Kutsuna (Yukio) és Rob Delaney (Peter) is visszatérnek. Arról továbbra sem esett szó, hogy Dominó és Kábel visszatér-e, de egyre valószínűtlenebb, hogy látjuk őket a harmadik filmben. Közbenn Emma Corrin is bejelentkezett egy titokzatos karakter szerepére, és nemrég azt is megtudtuk, hogy Matthew Macfadyen valószínűleg egy Paradox nevű Téridő Variancia Alapítvány (TVA) ügynököt fog alakítani a filmben.

Deadpool 3. 2024. május 3-án kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Walt Disney Studios
Filmek

Meghackelték a Disney-t, összesen 1 TB adatot loptak el

Már szivárogtatják a Disney-től ellopott adatokat.