Főoldal Játékok A Dead by Daylight következő fejezete Silent Hill tartalommal támad
Játékok

A Dead by Daylight következő fejezete Silent Hill tartalommal támad

Nem pont erre a Silent Hill bejelentésre számítottunk.

468

Rengeteg pletyka támadt fel az utóbbi időben a Konami kult státuszú horror franchise-a, a Silent Hill körül. Korábban Guilermo del Toro és Hideo Kojima koprodukciójában érkezett volna egy Silent Hills című reboot, mely egészen a zseniális P.T. demóig jutott. Majd a cég kirántotta a játék alól a talajt és végleg eltűnt a süllyesztőben a reményeinkkel együtt. Az elmúlt néhány hónapban azonban más érdekes pletykák kaptak szárnyra, amit azonban a Konami gyorsan meg is cáfolt. De mára újra mozgolódást vehettünk észre a Silent Hill univerzum kapcsán, ha nem is közvetlenül, de egyenlőre a Dead by Daylightban újraéledhet valami.

Tegnap éjjel ugyanis a Dead by Daylight megjelenésének 4 évfordulóját promózva megtekinthetővé vált a fenti trailer, mely az asszimetrikus túlélőjátékot egy új helyszínnel, túlélővel és gyilkossal ruházza fel. Az új helyszín nem más mint a klasszikus Midwich Elementary School, ahol a Silent Hill első részében bolyongtunk. Túlélőként pedig Cheryl Mason ugrik be, aki a széria első részében feltűnt, majd a harmadik epizódban már a főszereplőként mutatkozott be. Cherylt elviekben át is formálhatjuk majd egy skin segítségével Lisa Garland ápolónővé, aki a sorozat több epizódjában is feltűnt. Gyilkosként a jó öreg Pyramid Headet köszönthetjük, ezúttal The Executioner néven. Aki a megszokott dallamokra vágyna az is összeteheti a kezét. Akira Yamaoka a Dead by Daylight zeneszerzőjével közösen alkotta meg a muzikális aláfestést.

Nem pont erre a Silent Hill bejelentésre vártunk, de legalább nem pachinko gépet csináltak ezúttal a Konaminál és még a szigetországból is kijut a történet. Bízunk benne, hogy ez egy olyan út kezdete a széria történetében, melynek végeredményeként, az újra elfoglalhatja méltó helyét.
A bővítmény 2020. június 16-tól válik elérhető PC-n, PS4-en, Xbox One-on, Nintendo Switch-es és mobileszközökön.

Szerző

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Dune: Awakening
Játékok

Arrakis életre kel a Dune: Awakening című online túlélős játékban

Új előzetesen csodálhatjuk meg a Dűne világában játszódó új túlélős MMO-t.

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

Marvel’s Spider-Man 2 frissítés érkezik március 7-én

Ezeket az újdonságokat hozza a Marvel’s Spider-Man 2 következő frissítése.