A Dead by Daylight következő fejezete Silent Hill tartalommal támad

Nem pont erre a Silent Hill bejelentésre számítottunk.

Rengeteg pletyka támadt fel az utóbbi időben a Konami kult státuszú horror franchise-a, a Silent Hill körül. Korábban Guilermo del Toro és Hideo Kojima koprodukciójában érkezett volna egy Silent Hills című reboot, mely egészen a zseniális P.T. demóig jutott. Majd a cég kirántotta a játék alól a talajt és végleg eltűnt a süllyesztőben a reményeinkkel együtt. Az elmúlt néhány hónapban azonban más érdekes pletykák kaptak szárnyra, amit azonban a Konami gyorsan meg is cáfolt. De mára újra mozgolódást vehettünk észre a Silent Hill univerzum kapcsán, ha nem is közvetlenül, de egyenlőre a Dead by Daylightban újraéledhet valami.

Tegnap éjjel ugyanis a Dead by Daylight megjelenésének 4 évfordulóját promózva megtekinthetővé vált a fenti trailer, mely az asszimetrikus túlélőjátékot egy új helyszínnel, túlélővel és gyilkossal ruházza fel. Az új helyszín nem más mint a klasszikus Midwich Elementary School, ahol a Silent Hill első részében bolyongtunk. Túlélőként pedig Cheryl Mason ugrik be, aki a széria első részében feltűnt, majd a harmadik epizódban már a főszereplőként mutatkozott be. Cherylt elviekben át is formálhatjuk majd egy skin segítségével Lisa Garland ápolónővé, aki a sorozat több epizódjában is feltűnt. Gyilkosként a jó öreg Pyramid Headet köszönthetjük, ezúttal The Executioner néven. Aki a megszokott dallamokra vágyna az is összeteheti a kezét. Akira Yamaoka a Dead by Daylight zeneszerzőjével közösen alkotta meg a muzikális aláfestést.

Nem pont erre a Silent Hill bejelentésre vártunk, de legalább nem pachinko gépet csináltak ezúttal a Konaminál és még a szigetországból is kijut a történet. Bízunk benne, hogy ez egy olyan út kezdete a széria történetében, melynek végeredményeként, az újra elfoglalhatja méltó helyét.
A bővítmény 2020. június 16-tól válik elérhető PC-n, PS4-en, Xbox One-on, Nintendo Switch-es és mobileszközökön.

Total
0
Shares
Previous Article

Megjelenési dátumot kapott a Captain Tsubasa: Rise of New Champions

Next Article
Avatar 2.

Már forognak az Avatar-folytatások, és még új részletet is megosztottak a történetről

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!