DC Moziverzum

A DC összes készülő alkotása kapcsolódni fog egymáshoz, egy nagy univerzumot terveznek építeni

Ébredezik a DC Moziverzum?

A Warner Bros. elnök-vezérigazgatója parancsba adta, hogy az összes DC alkotásnak kapcsolódnia kell egymáshoz. Ez kissé ellentmond a korábbi híresztelésekkel, miszerint a készülő új alkotásokat önálló részekként kell elképzelni. A jelek szerint azonban a stúdió nem adta fel az univerzumépítést, és az új alkotások között is meglesz a kapcsolat.

A DC nagy múlttal bír a filmvásznon, hiszen az első Superman-filmet még 1978-ban készítette Christopher Reeve. Az elmúlt évtizedek alatt több színész is életre keltette a DC legendás karaktereit, köztük a képregények leghíresebb hősét, Batmant. Többek között például Michael Keaton is eljátszotta a Sötét lovagot 1989-ban, aki harminc évvel később most visszatér ikonikus szerepében a The Flash című önálló filmben. Ez a film alapjaiban bolygatja fel az eddigieket, hiszen ez azt jelenti, hogy a korábbi klasszikusok is kötődni fognak az új alkotásokhoz.

A CES 2021-es virtuális kiállításon a Warner Bros. elnök-vezérigazgatója, Ann Sarnoff a DC Moziverzummal kapcsolatos terveit is megosztotta a rajongókkal. Kiderült, hogy minden lépés kapcsolatban áll majd egymással, de még mindig a rendezők vezetésével készülnek majd a projektek.

Minden kapcsolatban lesz, és egy DC Moziverzumot építünk, ami centralizáltan sokkal jobban kapcsolódik majd egymáshoz, de egyesével készítjük el őket. Úgy gondolom, hogy valójában a tervezés előtt mindennek össze kell állnia, hogy a rajongók büszkeségnek érezhetik az erőfeszítéseiket.Ann Sarnoff

Zack Snyder idején a stúdiónak egyszer már beletört a bicskája az univerzumépítésbe, akkor nem jött össze. A történtek után nem teljesen tiszta, hogy a DC és a Warner Bros. mire készül. Bár tudjuk, hogy bizonyos karakterek visszatérnek majd a jövőben egy-egy projektre, de hogy ezek az új alkotások miben és mennyire fognak egymásra építeni, még a jövő titka.

Michael Keaton
Total
7
Shares
Previous Article
Cherry

Befutott a nagy előzetes Tom Holland és a Russo testvérek közös, Cherry című filmjéhez

Next Article

Jövőhéten végre menet közben is láthatjuk az új Resident Evil-t

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!