Főoldal Filmek A DC Comics és a Marvel után Christian Bale abban bízik, hogy összejön neki a Star Wars is
Filmek

A DC Comics és a Marvel után Christian Bale abban bízik, hogy összejön neki a Star Wars is

Már csak egy Star Wars-projekt hiányzik a bakancslistáján.

336
Christian Bale

A DC Moziverzumtól a Marvel Moziverzumon keresztül egy messzi-messzi galaxisig? A Thor: Szerelem és mennydörgés sztárja, Christian Bale egy frissen készített interjúban arról beszélt, hogy szívesen csatlakozna a Star Wars egyik készülő projektjéhez. Ilyen kvalitással, azt gondoljuk, erre minden lehetősége meglesz.

A képregényrajongók megdöbbentek, amikor Christian Bale a Batman szerepe után aláírt a Marvelhez, mint Gorr, az isteni mészáros szerepére a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmben. Sokan megörültek a hírnek, azonban a Marvel Studios elszalasztotta ezt a hatalmas lehetőséget, hogy az Oscar-díjas színész a lehető legtöbb időt töltse a képernyőn, és a színész saját bevallása szerint legalább két nagy jelenetét – Jeff Goldblummal és Peter Dinklage-gal – kivágtak.

A Marvel Studios után most Bale egy másik nagy franchise ajtaján kopogtat egy szerepért. A The Hollywood Reporter interjúvolta meg a színészt, amiben hangot adott, hogy érdeklődőik a Star Wars iránt, ez ugyanis még nem volt meg neki.

Mindig is csak arra vágytam, hogy Star Wars-jelmezben legyek, és beverjem a fejem egy ajtóba vagy valami hasonlóba, ahogy átmegyek rajta. Az igazi kockák, akik túl sokszor nézték meg a Star Warst, mindig tudtak arról az egy jelenetről, amikor a rohamosztagos beveri a fejét az ajtóba, amikor bejön. Én akartam az a fickó lenni. Ez volt az.

De nézd, ha elég szerencsés vagyok, hogy ennél több legyek, ó ember, bárcsak az lennék. Micsoda öröm lenne az. Még mindig megvannak a figuráim abból az időből, amikor kicsi voltam. Kathy Kennedyt is nagyon jól ismerem, mert Spielberggel dolgozott, amikor A nap birodalmát forgattam, és most ő irányítja a Star Wars-univerzumot.

Christian Bale

Ígéretesnek hangzik, és bízunk benne, hogy Kennedy is olvassa ezt, és már időközben fel is ajánlott egy szerepet neki. Többen már látni vélik Thrawn főadmirális szerepében az Ahsoka című tévésorozatban. Azt persze nem tudjuk, hogy az egykori Batman mennyire gondolja komolyan ezt, de úgy hangzik, hogy a franchise a bakancslistáján van, és kipipálná ezt is.

Filmet rövid időn belül nem fog bemutatni a Lucasfilm, mivel Patty Jenkins projektje szétesett, és már abban sem vagyunk biztosak, hogy elkészül valaha a Rogue Squadron. Kevin Feige és Michael Waldron dolgozik egy filmen, amiről semmit sem tudunk, illetve Taika Waititi is dolgozik valamin, amiről szintén nem meséltek eddig. De sokan megkérdőjelezik Waititi szerepét a Thor: Szerelem és mennydörgés vegyes kritikái után.

Christian Bale Batman
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események