Főoldal Filmek A Days Gone filmes adaptációján dolgozik a Sony
Filmek

A Days Gone filmes adaptációján dolgozik a Sony

Újabb PlayStation címből csinálnak filmet.

155
Days Gone

A PlayStation film- és sorozatadaptációk felhozatala folytatódik, mert mint este kiderült, a Sony egy filmet készít a Days Gone története alapján. A Deadline beszámolója szerint a Sony PlayStation Productions a jelek szerint az X-Men: Az elsők történetén dolgozó Sheldon Turner íróval közösen készülnek adaptálni a videojátékot a filmvászonra. A film producere a Vendetta Productions és a PlayStation Productions lesz.

A 2019-ben megjelenő Days Gone egy nyitott világú akció-kalandjáték a poszt-apokaliptikus világban. A játék főszereplője Deacon St. John, egy motoros fejvadász, aki a túlélésért küzd a Freakerek, a gyakran hordákban támadó zombiszerű lények ellen. Deacon a játék nagy részét azzal is tölti, hogy megkeresse rég elvesztett szerelmét. A beszámoló szerint a film egy “szerelmes ballada lesz a motoros filmekhez; Deacon egyetlen közlekedési eszköze a motorja lesz”.

A producerek jelenleg az Outlander – Az idegen sztárját, Sam Heughant szemelték ki Deacon St. John szerepére. A színész szerepelt már A kém, aki dobott engem, a Bloodshotban és a készülő Everest-filmben is.

A Days Gone adaptációja mellett a közelmúltban számos PlayStation címet bejelentettek már, hogy a jövőben sorozat vagy mozifilm formájában feldolgozzák. A készülő PlayStation-filmek és sorozatok között szerepel az HBO The Last of Us sorozata, az Uncharted, az Amazon Prime számára készülő God of War-sorozat, a Peacock rendezésében érkezik a Twisted Metal-sorozat, a Netflix csapata dolgozik a Horizon sorozatán, egy film készül a nagysikerű Gran Turismo címből és a Ghost of Tsushima-film.

Days Gone

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Days Gone
Játékok

Forró a hangulat a Days Gone 2 körül

Érdekes helyzet alakult ki egy riportot követően a Bend Studio háza táján.

Játékok

Remekül járnak a zombis játékok rajongói a havi PS Plus kínálattal

Erős lett a következő hónap kínálata és főszerepbe ültette az élőhalottakat.

Játékok

A Days Gone is kapott egy Bridge Babyt

Death Stranding tartalmak érkeznek a Bend Studio játékába.