Wide Screen
Image default
Sorozatok

A Bosszúállók: Végjáték világpremierjén Elizabeth Olsen a WandaVision minisorozatáról beszélt

Nagyon keveset tudunk a Disney+ felületre érkező A skarlát boszorkány és Vízió közös sorozatáról, azonban Elizabeth Olsen izgalmas részleteket osztott meg a sorozatról.

A Bosszúállók: Végjáték egyik főszereplője, Elizabeth Olsen egy interjú során elárulta, hogy a korábban WandaVison néven bejelentett Marvel minisorozat távol áll majd attól a szuperhősvilágtól, amit megszokhattunk az elmúlt években a Marvel Moziverzumban, így inkább Skarlát boszorkány és Vízió közös sorozata felér egy szerelmi elbeszéléssel.

Miközben szigorú titoktartás előzi meg a Disney+ streamingszolgáltatásra érkező sorozatok történetét, addig Elizabeth Olsen a Bosszúállók: Végjáték világpremierjén egészen érdekes részleteket osztott meg a Variety lapnak. Megtudtuk ugyanis Skarlát boszorkányt alakító színésznőtől, hogy a minisorozat egészen más képregényekből készül, mint amikből eddig dolgoztak a stúdió készítői, valamint hogy a történet az 1950-es évek hangulatát idézi majd. Lehet, hogy időutazással találkozunk majd a sorozatban?

Az interjúból sajnos nem derült ki, hogy a sorozat a jelenben, vagy esetleg a múltban játszódik majd, még a Bosszúállók: Végtelen háború eseményei előtt, mikor Wanda és Vízió szorosabbra fűzte barátságát. A tervek szerint ősszel kezdik el felvenni a hat részesre tervezett WandaVison sorozatot, aminek cselekménye közel hat órát tesz majd ki, tehát egyórás részekre számíthatnak a rajongók. A Disney egyelőre nem árulta el, hogy mikor fogják bemutatni a Marvel Moziverzum részét jelentő minisorozatot, de az első részre várhatóan valamikor 2020-ban kerül sor a Disney+ streamingszolgáltatón, mint ahogy a Sólyom és Bucky közös kalandja és Loki előzménysorozatát is.

Vízió és Skarlát boszorkány

Még több a témában...

A Szilícium-völgy sztárja, Martin Starr is csatlakozott a Pókember: Hazatéréshez

Kévés Bence Mihály

Fekete Párduc az egyik legtitokzatosabb karakter

Kévés Bence Mihály

Megkaptunk az első képet a Thor: Ragnarok helyszínéről

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább