Wide Screen
Filmek

A Bosszúállók: Végjáték könyve utalást tesz [SPOILER] megjelenésére?

Évek óta várunk már a karakter megjelenésére, ugyan kaptunk rá utalást A galaxis őrzői vol. 2. végén, de eddig még nem tűnt fel a szereplő.

Évek óta várunk már a karakter megjelenésére, ugyan kaptunk rá utalást A galaxis őrzői vol. 2. végén, de eddig még nem tűnt fel a szereplő.

Szigorú titoktartás előzi meg a Bosszúállók: Végjáték bemutatóját, csak spekulációk vannak arról, hogy mit láthatunk majd a Marvel Moziverzum grandiózus fináléjában. Afelől kétségünk sem lehet, hogy nem várt és drámai fordulatokkal találkozunk a történetben, és alighanem a következő fázisra is kapunk utalást a sztoriban, ami új hősök előtt nyitja meg az univerzum kapuit.

Az egyik rejtélybe A galaxis őrzői vol. 2. stáblista utáni jelenetében futottunk, amikor megpillantottuk Adam Warlock keltetőjét. Ez akár egy utalás is lehetett volna a franchise harmadik részére, sajnos időközben azonban A galaxis őrzői vol. 3. parkoló pályára került James Gunn kirúgása majd megbocsájtása miatt, így elképzelhető, hogy előbb látjuk majd a karaktert, mert akár már a Bosszúállók: Végjátékban bemutatkozhat az egyik új szuperhős. Erre utaló jeleket a Forbidden Planet által a filmhez piacra dobott képeskönyv egyik lapján kaptunk, ahol „The Golden Child” címen hivatkoznak Adam Warlockra, képen pedig Ayesha keltetőjét látjuk.

Igazi meglepetés lenne, ha Adam Warlock mégis szerepelne a Bosszúállók negyedik részében, hiszen korábban ezt mind James Gunn, mind Russo testvérek tagadták. Csak idő kérdése, hogy mikor mutatják a kozmikus Marvel szuperhőst az univerzumban, de talán ezt a feladatot meghagyják James Gunn direktornak, aki felvezette őt A galaxis őrzői második részében.

Még több a témában...

KÖNYVAJÁNLÓ: A Szukits kiadónak köszönhetően a Nagy Marvel regénysorozat már előrendelhető

Kiss Zita

A Végjáték társrendezője, Joe Russo egészen új irányba vinné el a Star Wars univerzumot

Kévés Bence Mihály

Ellepték a Fekete Özvegy-film főszereplői, Natasha, Yelena és Kiképző a magazinok lapjait

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat