Utalást Adam Warlockra már az első A galaxis őrzőiben kaptunk

James Gunn elcsiripelte, hogy A galaxis őrzői első részében volt rejtett utalás Adam Warlockra. Kiszúrtátok?

James Gunn elcsiripelte, hogy A galaxis őrzői első részében volt rejtett utalás Adam Warlockra. Kiszúrtátok?

A galaxis őrzői vol. 2. szám szerint 5 stáblistás jelenetet tartalmazott, de egy közülük kiemelt fontossággal bírt, hiszen Ayesha királynőnél végre megpillanthattuk Adam Warlock bosszúállót – még mindig a keltetőben. Miért, volt már vásznon előtte is? Igen!

És most kanyarodjunk is vissza az első részhez. Ha emlékszünk már rá, akkor az Őrzők meglátogatták Tanleer Tivant, más nevén a Gyűjtőt, ahol Gunn rendező és a Marvel kreatív csapata több utalást is eldugott. Az egyik különösen felkeltette a rajongók figyelmét most, egy gumó szerű valami, amiről már akkor találgattak, hogy esetleg Adam Warlock keltetője az. Ezt most a film rendezője Twitteren meg is erősítette.

James Gunn elmondta, hogy az ott látott gumó tulajdonképpen egy korai kísérlet volt, merthogy a Suvereignek egy szuperbirodalom megalkotásával próbálkoztak. És most már azt is tudjuk, hogy nem váratja tovább magát Adam Warlock a Marvel Moziverzumában, hiszen A galaxis őrzői vol. 3.-ban biztosan ott lesz ő is. Egyelőre nem tiszta, hogy milyen szerepet szánnak Warlocknak, kivéve Ayeshát, aki bosszút szeretne állni az Őrzőkön, és ebben Warlock segítségét kérni. De vajon mit fog szólni a tervhez maga a főszereplő?

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Tom Holland nem olvashatta el a Bosszúállók: Végtelen háború forgatókönyvét

Next Article

Hat új Marvel filmnek foglalt dátumot a Fox

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!