Bosszúállók: Végjáték

A Bosszúállók: Végjáték írói képet osztottak meg az írószobáról

A San Diego-i Comic-Con során már megtudtunk egyet s mást a Bosszúállók: Végjáték íróiról, köztük, hogy milyen terveik voltak a folytatáshoz.

A San Diego-i Comic-Con során már megtudtunk egyet s mást a Bosszúállók: Végjáték íróiról, köztük, hogy milyen terveik voltak a folytatáshoz.

A Marvel Studios grandiózus fináléját óriási munka előzte meg, és csaknem a 900 órányi anyagot vettek filmre a Bosszúállók: Végjáték forgatása alatt, és akkor még nem beszéltünk a forgatást megelőző munkáról, magáról a forgatókönyvírásról. Christopher Markus és Stephen McFeely az idei Comic-Conon külön panelt tartottak, ahol többek között azt is elmondták, hogy Thanos eredetileg ismét megölte volna a Bosszúállókat, de végül elvetették azt az ötletet.

MoziShop [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A Hall H teremben az írópáros már megmutatta a Bosszúállók-film írószobáját, ahol a történet összeállt, de hivatalos képet eddig csak az eseményre kilátogatott rajongók látták, most azonban végre megosztották ezeket képeket az internet népével is. Az első képen az látható, ahogy az írók feltérképezik a Végtelen Kövek elhelyezkedését a múltban, és próbálják a csapatot olyan kulcsfontosságú eseményekre visszaküldeni, hogy begyűjtsék őket.

Bosszúállók: Végjáték

A második kép még ennél is érdekesebb, hiszen itt már a Bosszúállók: Végjáték végső csatáját készítették elő. Mint látható a képen a Markus és McFeely sok ötlete végül nem kapott képkockát a filmben, pedig akadt volna olyan jelenet, amelyben Pókember és Bucky mentette volna meg Hadigépet, illetve egy olyan jelenetet is láttunk volna, amikor Thanos összetöri a Mjolnirt.

Bosszúállók: Végjáték

A Bosszúállók végül nemcsak Thanost és ádáz seregét győzték le a mozikban, hanem James Cameron Avatar rekordját is, vagyis a bruttó legtöbb bevételt termelt mozifilmet. A Bosszúállók: Végjáték már elérhető digitális formában, augusztus 13-ától pedig már lemezes formában is megvásárolható az Infinity Saga csúcspontja.

Total
1
Shares
Previous Article

Megint friss információkat kaptunk a Call of Duty Modern Warfare multijáról

Next Article
Adam Warlock

A Bosszúállók: Végjáték írói elárulták, hogy Adam Warlock miért nem kapott még szerepet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!