Wide Screen
Image default
Filmek

A Bosszúállók: Végjáték írói képet osztottak meg az írószobáról

A San Diego-i Comic-Con során már megtudtunk egyet s mást a Bosszúállók: Végjáték íróiról, köztük, hogy milyen terveik voltak a folytatáshoz.

A Marvel Studios grandiózus fináléját óriási munka előzte meg, és csaknem a 900 órányi anyagot vettek filmre a Bosszúállók: Végjáték forgatása alatt, és akkor még nem beszéltünk a forgatást megelőző munkáról, magáról a forgatókönyvírásról. Christopher Markus és Stephen McFeely az idei Comic-Conon külön panelt tartottak, ahol többek között azt is elmondták, hogy Thanos eredetileg ismét megölte volna a Bosszúállókat, de végül elvetették azt az ötletet.

MoziShop

A Hall H teremben az írópáros már megmutatta a Bosszúállók-film írószobáját, ahol a történet összeállt, de hivatalos képet eddig csak az eseményre kilátogatott rajongók látták, most azonban végre megosztották ezeket képeket az internet népével is. Az első képen az látható, ahogy az írók feltérképezik a Végtelen Kövek elhelyezkedését a múltban, és próbálják a csapatot olyan kulcsfontosságú eseményekre visszaküldeni, hogy begyűjtsék őket.

Bosszúállók: Végjáték

A második kép még ennél is érdekesebb, hiszen itt már a Bosszúállók: Végjáték végső csatáját készítették elő. Mint látható a képen a Markus és McFeely sok ötlete végül nem kapott képkockát a filmben, pedig akadt volna olyan jelenet, amelyben Pókember és Bucky mentette volna meg Hadigépet, illetve egy olyan jelenetet is láttunk volna, amikor Thanos összetöri a Mjolnirt.

Bosszúállók: Végjáték

A Bosszúállók végül nemcsak Thanost és ádáz seregét győzték le a mozikban, hanem James Cameron Avatar rekordját is, vagyis a bruttó legtöbb bevételt termelt mozifilmet. A Bosszúállók: Végjáték már elérhető digitális formában, augusztus 13-ától pedig már lemezes formában is megvásárolható az Infinity Saga csúcspontja.

Még több a témában...

A Bosszúállók: Végjáték VFX csapata leleplezte Thanos egyik bakiját, amit sokan nem vettek észre

Kévés Bence Mihály

Vasember halála sokkal durvább is lehetett volna a Bosszúállók: Végjáték fináléjában

Kévés Bence Mihály

A Végjáték legújabb koncepciós tervein Thanos sokkal félelmetesebb megjelenést kapott

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon