Wide Screen
Image default
Filmek

A Bosszúállók: Végjáték írói képet osztottak meg az írószobáról

A San Diego-i Comic-Con során már megtudtunk egyet s mást a Bosszúállók: Végjáték íróiról, köztük, hogy milyen terveik voltak a folytatáshoz.

A Marvel Studios grandiózus fináléját óriási munka előzte meg, és csaknem a 900 órányi anyagot vettek filmre a Bosszúállók: Végjáték forgatása alatt, és akkor még nem beszéltünk a forgatást megelőző munkáról, magáról a forgatókönyvírásról. Christopher Markus és Stephen McFeely az idei Comic-Conon külön panelt tartottak, ahol többek között azt is elmondták, hogy Thanos eredetileg ismét megölte volna a Bosszúállókat, de végül elvetették azt az ötletet.

MoziShop

A Hall H teremben az írópáros már megmutatta a Bosszúállók-film írószobáját, ahol a történet összeállt, de hivatalos képet eddig csak az eseményre kilátogatott rajongók látták, most azonban végre megosztották ezeket képeket az internet népével is. Az első képen az látható, ahogy az írók feltérképezik a Végtelen Kövek elhelyezkedését a múltban, és próbálják a csapatot olyan kulcsfontosságú eseményekre visszaküldeni, hogy begyűjtsék őket.

Bosszúállók: Végjáték

A második kép még ennél is érdekesebb, hiszen itt már a Bosszúállók: Végjáték végső csatáját készítették elő. Mint látható a képen a Markus és McFeely sok ötlete végül nem kapott képkockát a filmben, pedig akadt volna olyan jelenet, amelyben Pókember és Bucky mentette volna meg Hadigépet, illetve egy olyan jelenetet is láttunk volna, amikor Thanos összetöri a Mjolnirt.

Bosszúállók: Végjáték

A Bosszúállók végül nemcsak Thanost és ádáz seregét győzték le a mozikban, hanem James Cameron Avatar rekordját is, vagyis a bruttó legtöbb bevételt termelt mozifilmet. A Bosszúállók: Végjáték már elérhető digitális formában, augusztus 13-ától pedig már lemezes formában is megvásárolható az Infinity Saga csúcspontja.

Még több a témában...

Chris Evans a Bosszúállók: Végjáték után is maradhat a Marvelnél

Kévés Bence Mihály

Pókember új szerkót kap a Hazatérés-folytatásában

Kévés Bence Mihály

Thanos honnét ismeri Tony Starkot a Végtelen háborúban?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább