A Bosszúállók írói készek, hogy az X-Meneket bemutassák a Marvel Moziverzumban

Úgy tűnik, hogy nem csak Kevin Feige a Marvel Studios elnöke, hanem a Bosszúállók írópárosa is nagyon várják az X-Menek csatlakozását.

Úgy tűnik, hogy nem csak Kevin Feige a Marvel Studios elnöke, hanem a Bosszúállók írópárosa is nagyon várják az X-Menek csatlakozását.

És akkor még a rajongókról nem is beszéltünk, akik évek óta várják, hogy Rozsomák és a többi X-Men karakter ott legyen a Marvel Moziverzumban, és akár együtt harcoljanak a Bosszúállókkal a Földet fenyegető gonosztevők ellen. Most erre minden esély meg is van, hiszen már csak hetek választják el attól a Disneyt, hogy felvásárolja a 20th Century Fox stúdiót, ami egyet jelent azzal, hogy az X-Men és A Fantasztikus Négyes karakterek jogaira rátegye a kezét a mikiegeres cég.

A napokban Kevin Feige elárulta, hogy a telefonhívást várja, amikor a Disney tulajdonába kerül a Fox, és szabadon felhasználhatják kedvenc hőseinket a Marvel Moziverzumban. Most ehhez csatlakozott a Végtelen háború két írója, akik arra készülnek, hogy bemutassák az új karaktereket ebben a nagy univerzumban. Ilyen mértékű univerzumépítésre még soha nem volt példa, mint amit a Marvel Studios művelt az elmúlt 10 évben, és még a végét nem látjuk. A Marvel nagyon gondosan és aprólékosan tervezi meg a filmjeit, amelyek egymásra épülnek, összefüggésben vannak egymás történetével. Most Christopher Markus és Stephen McFeely írópáros arról beszélt, hogy lehetne bővíteni ezt az új karakterekkel:

Amikor megkérdeztek a Marvel Studios elnökét, Kevin Feiget, nem mondott semmit. Azt hiszem, még saját maguknak sem engedhették meg azt, hogy ezen addig agyaljanak, amíg a Disney nem vásárolja fel a Foxot, merthogy még nincs vége a felvásárlásnak. Azt feltételezem, hogy Feige éjjelente az ágyában azon töri a fejét, hogy mit tehetünk meg az X-Menekkel.

Úgy fest, hogy a Bosszúállók és az X-Menek közös kalandjára még egy darabig várnunk kell, már csak azért is, mert egy új versenyző, a Comcast is beszállt a versenybe, s ajánlatot tett a Foxért. A részvényesek július 10-én döntenek, hogy a Disneynek vagy a Comcastnak adják el a stúdiót, de amennyiben a Comcast kezébe kerül a stúdió, úgy lemondhatunk a nagy Marvel crossoverekről is, hacsak a két stúdió nem köt valamiféle közös szerződést, mint ahogy tették a Sonyval a Pókember jogról.

dc-es-marvel-univerzum

Total
4
Shares
Previous Article

[CineEurope] Bemutatták az első videót a Marvel kapitányból

Next Article
Jason Momoa

James Wan bejelentette, mikor érkezik az Aquaman trailer

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!