Az AT&T is beleszólhat a Disney és 20th Centrury Fox házasságba

Amennyiben a bíróság az AT&T telekommunikációs cégnek ítéli a Comcastot, úgy a Disney ráteheti kezét a Foxra.

Amennyiben a bíróság az AT&T telekommunikációs cégnek ítéli a Comcastot, úgy a Disney ráteheti kezét a Foxra.

Nem csak a Disney szeretne stúdiót vásárolni, ugyanis a távközlési vállalat, az AT&T már évek óta kiszemelte magának a Time Warner vállalatot, de mindeddig nem sikerült megegyezniük. Most azonban úgy tűnik, létrejön egy másik felvásárlás is, ami a hírek szerint a Disney malmára hajthatja a vizet, ugyanis a bíróság rábólintott az AT&T 85,4 milliárd dolláros felvásárlási tervére, ez pedig egy óriási lehetőség a Disney számára a Fox felvásárlásban.

A mostani hírbe hozott felvásárlás eredménye az lesz, hogy Amerika egyik legnagyobb távközlési vállalata kezébe került a Warner Bros. Pictures stúdió, a DC Entertainement és a CNN televízió csoport is. A Comcast a pletykák szerint rálicitált a Disneyre, s 52,4 milliárd dollárt szeretett volna fizetni a 20th Century Foxért, de a mostani hír után erre nem sok esély lesz, vagy még azért is szeretnék megkapni Hollywood legnagyobb múlttal rendelkező stúdióját?

Ha komolyan gondolja a Comcast, akkor bizony a Disney továbbra is retteghet, akárcsak a rajongók, akik már alig várják, hogy az X-Men és A Fantasztikus Négyes jogai visszaszálljanak a Marvelre, akik így felhasználhatják őket a Marvel Moziverzumban.

Total
0
Shares
Previous Article

Új képet mutattak be a Predator – A ragadozó folytatásból

Next Article

A Comcast 65 milliárd dollárért venné meg a 20th Century Foxot

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!