Főoldal Filmek A Beetlejuice Beetlejuice előzetesében Jenna Ortega megerősítette az egyik eredeti karakter halálát
Filmek

A Beetlejuice Beetlejuice előzetesében Jenna Ortega megerősítette az egyik eredeti karakter halálát

A Beetlejuice Beetlejuice nagy előzetese már elérhető.

348
Beetlejuice Beetlejuice
Forrás: Warner Bros.

Tegnap befutott a várva várt folytatás első nagy előzetese, amihez már kaptunk korábban egy rövid ízelítőt. Amikor márciusban bemutatták a Beetlejuice Beetlejuice teaser előzetesét, egészen komor hangulatban történt Delia Deetz (Catherine O’Hara) és Lydia Deetz (Winona Ryder) újbóli bemutatása. Az anya és lánya egy temetőben álltak egy sír fölött, gyászolva egy ismeretlen karaktert.

A film rajongói ebből a jelenetből azt szűrték le, hogy a család patriarcha, azaz Charles Deetz (Jeffrey Jones) hunyhatott el, őt gyászolják a temetőben, de a Entertainment Weekly internetes portálnak adott interjújában ezt a gyanút nem erősítette meg Tim Burton. A rendező csak annyit mondott, hogy „majd meglátjuk”.

Két hónappal később, az első nagy mozielőzetes megjelenésével, Jenna Ortega által alakított Astrid – aki Lydia lázadó tinédzser lányát alakítja – megoldotta ezt a kisebb rejtélyt. Az előzetesben hallható, ahogy azt mondja, hogy “nem hiszem el, hogy nagyapa meghalt.” Ezzel mondattal megerősítést nyert, hogy Charles halála lesz a folytatás cselekményének mozgatórugója, amit a következő szinopszis is megerősít:

„Egy váratlan családi tragédia után a Deetz család három generációja visszatér Winter Riverbe. Lydia élete fenekestül felfordul, amikor lázadó tinédzser lánya, Astrid felfedezi a padláson található rejtélyes városmodellt, és véletlenül megnyitja a portált a túlvilágra. Mivel mindkét birodalommal csak a baj van, csak idő kérdése, hogy valaki háromszor kimondja Beetlejuice nevét, és a csintalan démon visszatérjen, hogy káoszt teremtsen.”

A film főszereplői Winona Ryder, Jenna Ortega, Michael Keaton, Catherine O’Hara, Justin Theroux, Monica Bellucci, Arthur Conti és mások. A filmet Tim Burton rendezte, a forgatókönyvet Alfred Gough és Miles Millar írták. A film producerei David Geffen, Marc Toberoff, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Tommy Harper és Burton, az executive producerek pedig Sara Desmond, Katterli Frauenfelder, Gough, Millar, Brad Pitt, Larry Wilson, Laurence Senelick, Pete Chiappetta, Andrew Lary, Anthony Tittanegro, Grahame-Smith és David Katzenberg.

Beetlejuice Beetlejuice kizárólag mozikban kerül bemutatásra 2024. szeptember 4-én.

Beetlejuice Beetlejuice
Forrás: Warner Bros.
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Beetlejuice Beetlejuice
Előzetesek

Magyar szinkronos előzetest kapott a Beetlejuice Beetlejuice

A Beetlejuice Beetlejuice előzetesében visszatért a gonosz kis démoni lény.

Beetlejuice Beetlejuice
Előzetesek

A Beetlejuice Beetlejuice előzetesében Jenna Ortega újraéleszti Michael Keaton bajkeverőjét

Michael Keaton nagyon elemében van a Beetlejuice Beetlejuice nagy előzetesében.

CinemaCon Warner Bros. Discovery
Filmek

CinemaCon: A Warner Bros. Discovery bemutatója

A Warner Bros. Discovery összes bemutatott produkciója a 2024-es CinemaCon alatt.