Főoldal Filmek A Batman folytatásáról kérdezték Matt Reeves rendezőt
Filmek

A Batman folytatásáról kérdezték Matt Reeves rendezőt

Sok részletet nem árult el Matt Reeves, de keményen dolgoznak a Batman 2. forgatókönyvén.

438
Batman
Forrás: Warner Bros.

Néhány rajongó kissé aggódott Matt Reeves saját univerzumának jövője miatt, amikor James Gunn és Peter Safran átvette a DC Studios társ-vezetői posztját, de előbbi megerősítette, hogy a Batman folytatása továbbra is fejlesztés alatt áll, amikor erről faggatták a közösségi médiában. Most Matt Reeves rendező is megerősítette, hogy dolgoznak a forgatókönyvön.

Egy ideje Reeves már nem osztott meg híreket a projekttel kapcsolatban, ezért kérdezett rá a Collider munkatársa, hogy haladnak a forgatókönyvvel. A rendező konkrétumokat nem árult el, azt sem sikerült kihúzni belőle, hogy mikorra időzítik a forgatást, de azt azért elmondta, hogy társszerzőjével sokat haladtak a forgatókönyvvel.

Elmélyültünk benne a társammal, Mattsonnal [Tomlin] írjuk a forgatókönyvet. Nagyon izgalmas, és nagyon izgatott vagyok amiatt, amit csinálunk.

Matt Reeves

Nagy dolgot nem árult el, de jó hallani, hogy a nagysikerű Batman folytatása biztonságban van, és a történtek ellenére a rendező még mindig a második részen dolgozik. A The Hollywood Reporter nemrég arra utalt, hogy talán Gunn és Safran nagy tervében az is szerepel, hogy a Reeves által elképzelt univerzumot beépítik majd a DC Univerzumba, és Robert Pattinson lesz az új univerzum egyetlen Sötét Lovagja, de később Gunn cáfolta ezt a felvetést. Egyértelműen kijelentette, hogy valamikor egy teljesen új verzióját akarják bemutatni a Sötét Lovagnak.

Ugyanebben az interjúban Reeves megerősítette, hogy az HBO Max által készített Pingvin-sorozat közvetlenül kapcsolódni fog majd a folytatáshoz. “Valóban van egy egészen kis szövevénye a dolgoknak, és a folytatásban – a Pingvinhez hasonlóan – így szeretnénk folytatni a munkát.”

Ez akár egy utalás is lehet arra, hogy Oswald Cobblepot (Colin Farrell) lesz az egyik főgonosz a filmben, de Reeves szinte biztosan bemutat egy új antagonistát is. Az HBO Max sorozata a gonosz felemelkedését mutatja majd be, így logikus lépésnek tűnhet, hogy a Batman folytatásában már főgonoszi szerepet kap Farrell karaktere.

Batman
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.