Főoldal Filmek A Batman folytatásáról kérdezték Matt Reeves rendezőt
Filmek

A Batman folytatásáról kérdezték Matt Reeves rendezőt

Sok részletet nem árult el Matt Reeves, de keményen dolgoznak a Batman 2. forgatókönyvén.

149
Batman

Néhány rajongó kissé aggódott Matt Reeves saját univerzumának jövője miatt, amikor James Gunn és Peter Safran átvette a DC Studios társ-vezetői posztját, de előbbi megerősítette, hogy a Batman folytatása továbbra is fejlesztés alatt áll, amikor erről faggatták a közösségi médiában. Most Matt Reeves rendező is megerősítette, hogy dolgoznak a forgatókönyvön.

Egy ideje Reeves már nem osztott meg híreket a projekttel kapcsolatban, ezért kérdezett rá a Collider munkatársa, hogy haladnak a forgatókönyvvel. A rendező konkrétumokat nem árult el, azt sem sikerült kihúzni belőle, hogy mikorra időzítik a forgatást, de azt azért elmondta, hogy társszerzőjével sokat haladtak a forgatókönyvvel.

Elmélyültünk benne a társammal, Mattsonnal [Tomlin] írjuk a forgatókönyvet. Nagyon izgalmas, és nagyon izgatott vagyok amiatt, amit csinálunk.

Matt Reeves

Nagy dolgot nem árult el, de jó hallani, hogy a nagysikerű Batman folytatása biztonságban van, és a történtek ellenére a rendező még mindig a második részen dolgozik. A The Hollywood Reporter nemrég arra utalt, hogy talán Gunn és Safran nagy tervében az is szerepel, hogy a Reeves által elképzelt univerzumot beépítik majd a DC Univerzumba, és Robert Pattinson lesz az új univerzum egyetlen Sötét Lovagja, de később Gunn cáfolta ezt a felvetést. Egyértelműen kijelentette, hogy valamikor egy teljesen új verzióját akarják bemutatni a Sötét Lovagnak.

Ugyanebben az interjúban Reeves megerősítette, hogy az HBO Max által készített Pingvin-sorozat közvetlenül kapcsolódni fog majd a folytatáshoz. “Valóban van egy egészen kis szövevénye a dolgoknak, és a folytatásban – a Pingvinhez hasonlóan – így szeretnénk folytatni a munkát.”

Ez akár egy utalás is lehet arra, hogy Oswald Cobblepot (Colin Farrell) lesz az egyik főgonosz a filmben, de Reeves szinte biztosan bemutat egy új antagonistát is. Az HBO Max sorozata a gonosz felemelkedését mutatja majd be, így logikus lépésnek tűnhet, hogy a Batman folytatásában már főgonoszi szerepet kap Farrell karaktere.

Batman
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Lex Luthor
Filmek

A Superman: Legacy Lex Luthor szerepére bejelentkezett egy színész

Lex Luthor is szerepelni fog James Gunn készülő Superman: Legacy című filmjében.

Aquaman és az Elveszett Királyság
Előzetesek

Az Aquaman és az Elveszett Királyság új előzetesében Fekete Manta mindenkit lever, aki az útjában áll

Arthur Curry végső csatájára készül a bosszúra szomjas Fekete Manta ellen az...

Aquaman és az elveszett királyság
Filmek

Jason Momoa gyakorlatilag megerősítette, ennyi volt Aquamanként, és egy másik karaktert játszik

Az Aquaman és az Elveszett Királysággal gyakorlatilag ennyi volt ennek a franchise-nak.

María Gabriela de Faría
Filmek

María Gabriela de Faría játszhatja a Superman: Legacy főgonoszát

María Gabriela de Faría csatlakozik a DC Univerzumhoz, méghozzá James Gunn készülő...