Főoldal Filmek A Batman folytatására nagyon sokat kell várni, még nem állt össze a forgatókönyv sem
Filmek

A Batman folytatására nagyon sokat kell várni, még nem állt össze a forgatókönyv sem

Nagyon messze vagyunk még a Batman 2. bemutatójától.

318
The Batman
Forrás: Warner Bros.

Tegnap este megtudtuk, hogy The Suicide Squad – Az Öngyilkos osztag rendezője, James Gunn és Peter Safran producer lett a DC Studios társelnöke és vezérigazgatója, majd később a Variety megosztott néhány érdekes információt a DC Universe jövőjéről, többek között a Batman második részéről. Bár Matt Reeves rendező jelenleg is dolgozik a Batman folytatásának forgatókönyvén Mattson Tomlin mellett, azonban a legfrissebb hírek szerint a filmet legkorábban 2025-ben fogják bemutatni.

Gunn és Safran a DC filmes, televíziós és animációs divíziókat fogja felügyelni, azonban kiderült, hogy nem mindegyik film lesz része az új univerzumnak. Korábban DC Extended Universe gyűjtőnevet használtuk a DC Comics adaptációira, a jövőben csak DC Universe néven hivatkozhatunk rájuk. De azt is megtudtuk, hogy Todd Phillips közelgő Joker-folytatása, sem Matt Reeves folytatása sem része ennek az új univerzumnak.

A Batman 2. része nemrég kapott hivatalos zöld lámpát, a forgatókönyvön Reeves és Mattson Tomlin dolgozik. Bár megörültünk, miután a Warner Bros. Discovery új vezetői engedélyt adtak a második részre, úgy tűnik, hogy még nagyon messze vagyunk a kész forgatókönyvtől, és még messzebb a premiertől. A lap úgy tudja, hogy legkorábban 2025-ben kerülhet mozikba a folytatás.

Nehéz megjósolni, hogy mit várhatunk a folytatástól, de az első film Joker (Barry Keoghan) bemutatásával ért véget, ugyanakkor ez még nem garancia arra, hogy ő lenne a folytatás főellensége, de meglepődnénk, ha a denevérember legnagyobb ellenfele nem kapna szerepet a történetben.

A The Hollywood Reporter azt is megerősítette, hogy egy új Superman-film van fejlesztés alatt a DC Studiosnál. Egy korábbi bejelentésben már megerősítették, hogy Henry Cavill visszatér, de azon túl sokat nem árultak el a tervekről. A film producere Chuck Roven, és jelenleg írókat keresnek a projektre. A Black Adam vendégszereplése után Cavill annyit mondott, hogy csak “egy kis ízelítő volt abból, ami még jön”.

Batman

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...