x
Close


Közelgő események

Előzetesek

A 65 új előzetesében egy T-Rex és egy Velociraptor is Adam Driver karakterét akarja reggelire

Végre dinoszauruszokat is láthatunk a 65 előzetesében, egyből egy T-Rexet és Velociraptort.

  • PublishedJanuary 27, 2023

Adam Driver lézerfegyverrel lövöldöz dinoszauruszokra a 65 című új film első előzetesében, és már nagyon bizakodva várjuk a premiert, hogy jegyet válthassunk a jövő évben érkező mozifilmre. Ígéretesnek tűnik, mivel a forgatókönyvön a Hang nélkül írópárosa, Scott Beck és Ryan Woods dolgozott, a munkálatokat pedig Sam Raimi felügyelte.

Driver egy Mills nevű pilótát alakít, aki egy ismeretlen bolygón kényszerleszállást hajt végre, hogy aztán később rájöjjön, valójában a Földön van 65 millió évvel ezelőtt. Most a túlélésért kell harcolni a dinoszauruszok ellen – de a Jurassic World-filmekkel ellentétben itt high-tech fegyverekkel veszi fel a harcot a föld legnagyobb ragadozóival.

A Sony Pictures még tavaly mutatta be a film első nagy előzetesét, most pedig kaptunk egy új, nemzetközi trailert, tele akcióval. A felvétel a korábban bemutatott képsorokkal indít, ahogy a főszereplő lezuhan az ismeretlen bolygóra és elkezdődik a túlélésért folytatott küzdelem. Mivel csak egy esélyük van a megmenekülésre, Millsnek és egy másik túlélőnek, Koa-nak (Ariana Greenblatt) egy veszélyes őslényekkel teli, ismeretlen terepen kell küzdeniük a túlélésért, miközben halálos dinoszauruszok egész sorával kerülnek szembe – köztük egy hatalmas Tyrannosaurus Rexszel és egy Velociraptorral.

A filmhez kiadott szinopszis szerint “a hátborzongató sci-fi/horror magányos hőse (Adam Driver) űrhajós, aki balesetet szenved, és egy elhagyott bolygóra kerül. Minden nap meg kell küzdeni az életben maradásért, és nem túl jók az esélyei. És van még egy baj: hogy rájön, nincs is egyedül a bolygón…”.

65 című film 2023. március 10-én kerül bemutatásra, kizárólag a mozikban.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.