Főoldal Előzetesek A Dungeons & Dragons: Betyárbecsület új magyar szinkronos előzetesében egy főgonoszt is láthatunk
Előzetesek

A Dungeons & Dragons: Betyárbecsület új magyar szinkronos előzetesében egy főgonoszt is láthatunk

A film nagy főgonoszát is megmutatják az új előzetesben.

32

Bő két hónappal a premier előtt a Paramount Pictures és az eOne egy izgalmas új előzetesről rántotta le a leplet a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület című filmhez, és mindezt már magyar szinkronnal is megtekinthetjük. A legújabb trailer káoszra, komédiára és bajtársiasságra gyúr, miközben egy csapat küldetésre indul az ismeretlenbe, hogy visszaszerezzenek egy elveszett ereklyét.

A Paramount Pictures egy új, szórakoztató előzetest tett közzé a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület című filmhez, amiben olyan világsztárok játszanak, mint például Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis, Chloe Coleman, Daisy Head és Hugh Grant.

A trailer a legendás szerepjáték gazdag világát és játékos szellemiségét eleveníti fel azáltal, hogy a film főszereplőinek kalandjait követhetjük nyomon egy epikus küldetésen. Az akciódús harcokat egy adag humorral fűszerezve élhetjük át, miközben főhőseink dolgát szárnyas szörnek is nehezítik.

A Dungeons & Dragons: Betyárbecsület rendezői Jonathan Goldstein és John Francis Daley, akik Michael Gilióval közösen dolgozták ki a film forgatókönyvét. A céljuk az volt, hogy a forgatókönyv olyan legyen, amelyet a D&D-rajongók értékelnének, de magával ragadja a játékból kimaradókat is.

“A szörnyek, a lények, a mágia, a helyszínek, mind megjelennek [a filmben], de nem akarunk elkábítani benneteket” – mondta Daley az IGN-nek a trailer bontásában. “Azt akartuk, hogy ez egy nagy, szórakoztató kaland legyen, ami egy kicsit más, mint az eddig megszokottak.”

A korábban bemutatott főszereplők mellett a felvételek egy rövid pillantást engednek a film nagy gonoszára is, a Szass Tam néven ismert nekromantikus lichre, amit az eredeti történetből emeltek át a filmvászonra a készítők.

https://youtu.be/ZhfZky7rKbA

A magyar szinkronos előzetes mellett az új előzetes angol verzióban is elérhető:

A táblajáték adaptációjának producerei Jeremy Latcham, Brian Goldner és Nick Meyer, míg Goldstein és Daley Denis L. Stewart, Chris Pine, Zev Foreman és Greg Mooradian mellett executive producerek.

Dungeons & Dragons: Betyárbecsület 2023. március 3-án kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Argylle: A szuperkém
Előzetesek

A Kingsman rendezője nem spórolt a sztárokkal – az Argylle: A szuperkém előzetesében Dua Lipa elcsavarja Henry Cavill fejét

Kibújt a macska a zsákból, bemutatták az Argylle: A szuperkém őrületes előzetesét,...

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Előzetesek

Magyarul is megnézheted a véres játékok kezdetét Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája második előzetesében

Nézd meg magyar szinkronnal Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája második...

Marvelek
Előzetesek

A Marvelek harmadik előzetese már magyar szinkronnal is elérhető

Nézd meg a Marvelek új előzetesét magyar szinkronnal.

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Előzetesek

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája új előzetese bemutatja Panem disztópikus világát

Rachel Zegler és Tom Blyth életükkel daccol Az éhezők viadala: Az énekesmadarak...