x
Close


Közelgő események

Előzetesek

A Dungeons & Dragons: Betyárbecsület új magyar szinkronos előzetesében egy főgonoszt is láthatunk

A film nagy főgonoszát is megmutatják az új előzetesben.

  • Publishedjanuár 23, 2023

Bő két hónappal a premier előtt a Paramount Pictures és az eOne egy izgalmas új előzetesről rántotta le a leplet a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület című filmhez, és mindezt már magyar szinkronnal is megtekinthetjük. A legújabb trailer káoszra, komédiára és bajtársiasságra gyúr, miközben egy csapat küldetésre indul az ismeretlenbe, hogy visszaszerezzenek egy elveszett ereklyét.

A Paramount Pictures egy új, szórakoztató előzetest tett közzé a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület című filmhez, amiben olyan világsztárok játszanak, mint például Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis, Chloe Coleman, Daisy Head és Hugh Grant.

A trailer a legendás szerepjáték gazdag világát és játékos szellemiségét eleveníti fel azáltal, hogy a film főszereplőinek kalandjait követhetjük nyomon egy epikus küldetésen. Az akciódús harcokat egy adag humorral fűszerezve élhetjük át, miközben főhőseink dolgát szárnyas szörnek is nehezítik.

A Dungeons & Dragons: Betyárbecsület rendezői Jonathan Goldstein és John Francis Daley, akik Michael Gilióval közösen dolgozták ki a film forgatókönyvét. A céljuk az volt, hogy a forgatókönyv olyan legyen, amelyet a D&D-rajongók értékelnének, de magával ragadja a játékból kimaradókat is.

“A szörnyek, a lények, a mágia, a helyszínek, mind megjelennek [a filmben], de nem akarunk elkábítani benneteket” – mondta Daley az IGN-nek a trailer bontásában. “Azt akartuk, hogy ez egy nagy, szórakoztató kaland legyen, ami egy kicsit más, mint az eddig megszokottak.”

A korábban bemutatott főszereplők mellett a felvételek egy rövid pillantást engednek a film nagy gonoszára is, a Szass Tam néven ismert nekromantikus lichre, amit az eredeti történetből emeltek át a filmvászonra a készítők.

A magyar szinkronos előzetes mellett az új előzetes angol verzióban is elérhető:

A táblajáték adaptációjának producerei Jeremy Latcham, Brian Goldner és Nick Meyer, míg Goldstein és Daley Denis L. Stewart, Chris Pine, Zev Foreman és Greg Mooradian mellett executive producerek.

Dungeons & Dragons: Betyárbecsület 2023. március 3-án kerül a mozikba.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.