Főoldal Filmek Szörnyen jó rendezőt kapott az új Supergirl-film
Filmek

Szörnyen jó rendezőt kapott az új Supergirl-film

Ígéretes rendezővel készül a Supergirl: Woman of Tomorrow.

231
Supergirl: Woman of Tomorrow
Forrás: DC

James Gunn és Peter Safran vezetésével a DC Studios bekapcsolta rakétáit. A Superman (korábbi nevén Superman: Legacy) után a következő film a Supergirl: Woman of Tomorrow lesz. A főszereplőt alakító Milly Alcock érkezését még év elején jelentették be, rendezőt eddig nem találtak, de most egy új jelentés szerint ígéretes rendezőt szemeltek ki a feladatra.

A hírek szerint Craig Gillespie neve merült fel. A Deadline tegnap este lehozta, hogy Craig Gillespie (Szörnyella, Én, Tonya) tárgyalásokat folytat a szuperhősfilm rendezéséről, amely Tom King író és Bilquis Evely művész 2022-es, azonos című képregénysorozatán alapul majd. A DC Studios még nem foglalt állást a témában, de úgy tudni, hogy 2024 utolsó negyedévében szeretnék elkezdeni a munkálatokat.

A készülő filmet egy tizenkét részes minisorozat ihlette. Abban a képregényben Kara Zor-El az évek során epikus kalandokat élt át, de úgy találja, hogy életének nincs értelme és célja. Egy fiatal lány, aki látta, hogy a bolygója elpusztult, és a Földre küldték, hogy megvédje a kis unokatestvérét, akinek végül nem volt rá szüksége. Mi értelme volt ennek az egésznek? Bárhová megy, az emberek csak Supermant látják benne. Minden megváltozik, amikor Supergirlt egy idegen lány felkeresi. A világa elpusztult, és a felelős rosszfiúk még szabadlábon vannak. Bármi áron, de a lány bosszút akar állni, és ha Supergirl nem segít neki, akkor egyedül veszi fel a harcot a bűnözőkkel. A kriptoni harcos, egy kutya és egy dühös, összetört szívű gyerek egy ördögi küldetésre indul az űrbe…

Supergirl: Woman of Tomorrow még nem kapott bemutatódátumot, de azt már megerősítették, hogy Ana Nogueira írja a film forgatókönyvét. Nogueirát egyébként már felkérték korábban egy Supergirl-filmre, amelynek főszereplője Sasha Calle lett volna, és a sztori közvetlenül a Flash: A Villám eseményei után vette volna fel a fonalat. A beszámolók szerint Nogueira korábbi változatát elvetették, de munkája meggyőző volt, ezért őt kérték fel az új filmre is.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.